MENIU

Horoscop financiar 7-13 mai. Singura zodie care dă lovitura! Noroc chior la bani

Horoscop financiar 7-13 mai. Singura zodie care dă lovitura! Noroc chior la bani

Horoscop financiar. Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Horoscop financiar - Berbec

Partenerul tău de viaţă şi-ar putea arăta o altă latură în aceste zile, o latură mai puţin plăcută. E posibil să fie mai dur decât de obicei şi poate violent verbal. În cazul în care nu ajungeţi la niciun consens împreună, e cazul să iei singură măsuri. Nu te lăsa batjocorită de nimeni, indiferent de motivele sau scuzele care ţi se aduc ulterior.

Nu ar strica să îţi organizezi mai bine banii în această săptămână, mai ales dacă nu excelezi la acest capitol. Indiferent de cât de tentată ai fi să achiziţionezi diverse lucruri, încearcă să respecţi cu sfinţenie lista de cumpărături. Şi, cel mai important lucru, caută reducerile de peste tot!

Horoscop financiar - Taur

Partenerul tău de viaţă te va scoate din minţi în această săptămână din cauza faptului că este foarte nehotărât şi instabil emoţional. În ultima perioadă, nu mai ştii la ce să te aştepţi din partea lui, de aceea încearcă să porţi o discuţie cu el şi să lămuriţi problemă. Dacă continuă tot aşa, relaţia voastră este în pericol.

În această săptămână ai putea câştiga bani în plus, însă colegii ar putea să te saboteze. Ce-i drept, e posibil ca şi tu să le fi făcut acelaşi lucru în trecut, drept urmare acum primeşti ceea ce meriţi. Din fericire pentru tine, nu întâmpini probleme financiare, aşadar nu vei face un tărăboi din asta.

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop bani horoscop financiar