MENIU

Horoscop, duminică 3 noiembrie. Strălucești puternic azi, cu o condiție!

Horoscop duminică 3 noiembrie

Horoscop, duminică 3 noiembrie: schimbări importante pentru mai multe zodii în horoscopul de azi.

Horoscop duminică 3 noiembrie. Iată horoscopul zilei de azi DUMINICĂ 3 NOIEMBRIE 2019: Venus este instalată în Săgetător și astăzi este în aspect astral favorabil de trigon cu Chiron, micul astru vindecător de răni sufletești.

Împreună ne oferă vindecare peste răni de relație și iubire... Ne oferă libertate, adevăr, semnificație. Acestea sunt câteva din valorile lui Venus în Săgetător. Iar Chiron oferă cheia spre o viață mai bună de cuplu azi, cheia spre o descoperire, o sinceritate, o vindecare.

Horoscop. Poate îți dorești să descui ușă spre inima ta. Cheia spre acea ușă magică îți este data azi de profesorul Chiron în Berbec alături de Venus. Cumva îți sabotezi relațiile? Cumva cazi în același tipar sau capcană în mod repetitiv? Ce vrei da fapt?

Vei primi câteva adevăruri oneste pe planul iubirii și relațiilor care te vor elibera azi. Și deși se spune că balsamul vindecărilor poate durea în unele locuri, este totuși așa de necesar și binevenit!

Venus și Chiron descuie ușa autenticității în toate relațiile tale azi. Soarele și Nodurile Lunare au deja indiciile necesare ca să căpătăm perspectiva într-o situație curentă, tocmai bine că să putem privi cu mai multă claritate și cu informații pertinente.

Mercur este deja retrograd în Scorpion deci este o perioadă în care să revizuiești și să te desprinzi de ce nu îți mai folosește.

Zodia care dă lovitura financiară în luna noiembrie

Horoscop Berbec

Încetișor și cu pași mici, siguri și calmi, iată cum se spune că se câștiga orice provocare. Așadar, azi nu forța absolut nimic. Orice problemă sau neînțelegere se va clarifica, fie de la sine, fie găsești tu o abordare vindecătoare, fie situația își găsește natural rezolvarea fără agitația ta. Este timpul să te odihnești mai mult pentru că s-a acumulat oboseală care poate da rateuri.

Horoscop Taur

Emoțiile te pot domina astăzi și poți simți din senin melancolie, în special după amiază. Dar nu uita că gândirea pozitivă este totul. Fă bine și petrece timp cu prieteni sau orice fel de om drag dar care are caracteristica de a te susține și ridica din orice cădere emoțională. Discută ce simți și încearcă să găsești soluții pozitive alături de ei. Ia sfaturile lor din inimă și urmează-le dacă simți.

Horoscop Gemeni

Curajul și vitejia îți aduc succes azi pe orice plan. Poți excela la aproape orice îți pui în minte, cât timp îți aduci energia și optimismul, împreună cu zâmbetul minunat, la masă. Ai nevoie să manifești o mai mare flexibilitate și să discuți onest unele subiecte cu prietenii și familia. Fii sensibil în tot ceea ce comunici cu ei azi.

Horoscop Rac

Fii pregătit azi să creezi o bună impresie! Alții pot sta luând notițele în timp ce tu îți manifești abilitățile diplomatice. Nu îți risipi talentele luptându-te cu invidiile altora. Nu permite comentariilor negative să te afecteze. Tu strălucești puternic astăzi deci nu e de mirare că unii pot fi geloși. Lasă-le cuvintele sau atitudinile să se topească în neant fără să le lași să între în câmpul tău energetic. Cuvintele tale convingătoare pot chiar să cucerească dușmanii azi.

Mai multe pe Sfatul Parintilor.

Mai multe articole despre:
horoscop