MENIU

HOROSCOP de weekend. Două zile fabuloase pentru un nativ. Magie curată

Horoscop februarie 2019

Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele pentru primul weekend al lunii februarie. 

BERBEC
Sfârșitul de săptămână pentru acești nativi este despre comunicare. Puteți rezolva atât treburi personale, cât și profesionale care necesită comunicarea cu alții, întocmirea unor documente oficiale sau drumuri pe distanțe scurte.

TAUR
Vă scoate cineva la plimbare, la un spectacol, vedeți un film, poate luați și masa împreună. Poate dați o fugă la niște prieteni care locuiesc în alt oraș și o să vă puteți întoarce cu bateriile încărcate și cu satisfacția că ați valorificat la maximum timpul liber.

GEMENI
Pentru nativii aceste zodii familia este totul în acest weekend. Vă întâlniți cu cei dragi, poate organizați o mică petrecere în care să mai povestiți și să vă simțiți bine înconjurați de oamenii pe care îi iubiți.

RAC
Fiți foarte atenți atunci când vine vorba de cumpărături. Sunteți atrași de tot ce este nou în materie de tehnologie, așa că sunt șanse mari să vă achiziționați un produs scump, dar de care nu aveți neapărat nevoie.

LEU
Multă relaxare. Asta ați plănuit pentru acest weekend. Dar cum planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, o să aveți de făcut cateva drumuri , dar nimic care să vă sperie și să vă strice linistea.

FECIOARĂ
Nu mai puteți amâna promisiunile făcute și chiar dacă va fi nevoie să faceți drumuri lungi, trebuie să vă țineți de cuvânt. Învățați să vă simțiți bine oriunde mergeți, deși unele persoane din grupul vostru nu sunt chiar cele lângă care vă doriți să vă petreceți sfârșitul de săptămână.

BALANȚĂ
Sunt zile excelente sub toate aspectele pentru voi. Deși e weekend, e momentul perfect să puneți bazele unei afaceri și să vă faceți planuri pe termen lung.

SCORPION
Stați foarte bine la capitolul comunicare și relații, așa că veți mai câștiga câțiva aliați. Se anunță întâlniri de succes, negocieri reușite, călătorii, toate legate de sfera profesională.

SĂGETĂTOR
Așteptați acest weekend de câteva luni. Are loc ceva special pentru voi și familia voastră. Vă bucurați că vă revedeți cu persoane pe care nu le-ați văzut de un timp.

CAPRICORN
O perioadă perfectă pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. În ultimul timp, v-ați axat pe lucrurile profesionale, însă acum vă permiteți o pauză pentru a sta cu cei dragi.

VĂRSĂTOR
După câteva săptămâni aglomerate, acest weekend se anunță a fi unul liniștit și lipsit de evenimente majore. Va fi o pauză binevenită.

PEȘTI
Sunteți într-o formă de zile mari și vă așteaptă un weekend pe cinste. Multe întâlniri, multe ieșiri și multă distracție. O să începeți săptămâna următoare cu multă energie.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac zodii