MENIU

Horoscop. Cum stai cu BANII în luna august. Zodia care se îmbogăţeşte peste noapte. Norocoasa!

Horoscop financiar august

Afla ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie, in ultima luna de vara!

Incepand cu 12 august, Mercur e retrograd si pune piedici proiectelor noi, dar spre finalul lunii, curajul si spiritul de initiativa aduc castig de cauza nativilor care stiu ce vor si lupta pentru asta.

Berbec

Niciodata nu ti-a placut sa ramai in umbra, dar luna asta tii cu tot dinandinsul sa iesi in evidenta, sa fii observata si laudata. Simti ca e momentul sa schimbi macazul si sa-ti indrepti toata energia in directia care te face sa vibrezi, sa te simti implinita, fie ca e vorba de un hobby, de un job sau de o persoana. S-ar putea sa primesti o suma de bani pe care n-o asteptai, dar care pica la tanc.

Taur

Simti nevoia pregnanta de a-ti lua destinul in propriile maini, chiar daca asta presupune sa iesi din zona de confort sau sa-ti calci pe suflet si sa renunti la unele convingeri. Ai noroc la bani si poti intalni o persoana care sa-ti schimbe in bine parcursul profesional.

Gemeni

Toate drumurile pe care le faci in perioada asta, in special in interes de serviciu, sunt de bun augur. Situatia financiara este confortabila, poate chiar pui un ban deoparte.

Rac

Daca te batea gandul sa-ti schimbi locul de munca, oportunitatea la care visai iti bate la usa luna asta. Iti inchei socotelile cu fostul angajator si incepi o noua etapa in cariera.

Citeşte continuarea pe kudika.ro.