MENIU

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 27 mai – 2 iunie 2024. Începutul verii încinge energiile Dragonului, pline de noroc și creativitate

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 27 mai – 2 iunie 2024

Săptămâna 27 mai – 2 iunie 2024 se anunță o perioadă ideală pentru a lua decizii și a lansa noi proiecte, întrucât energiile sunt înflăcărate și capabile să susțină inițiativele. Atenție însă, ne avertizează înțeleptții din Orient, energiile puternice pot aduce oboseală și anxietate, dar este important să vă eliberați de ele și să vă bucurați de momentul prezent.

Acesta este un moment de risc, dar și de oportunitate, astfel încât trebuie să vă fi pregătiți să abordați provocările cu o minte clară și un suflet liber. Cu un stil de viață echilibrat și cu o atenție sporită la detalii, puteți transforma această perioadă într-o experiență înflăcărată și plină de realizare.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

Tine-ti ochii pe agenda. Vor fi intalniri, discutii, mese de pranz si tot felul de aranjamente sociale practice. Depinde doar de tine daca le mentii pe toate functionale fara sa te bazezi pe ajutor sau sfat de la altii. Cei singuri sunt pe cale sa intalneasca o persoana speciala. Cu totii insa veti avea parte de baze noi pentru toate tipurile de relatii. Comunica deschis in weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Vor fi tot felul de idei noi si influente zburand in jurul tau, dar cel mai bine acum este sa te focusezi doar pe ce stii. Nu este o saptamana benefica sa iti asumi riscuri sau sa pasesti in zona necunoscuta a vietii. Daca simti ca ai nevoie de calauzire, accepta numai de la cineva cunoscut si de mare incredere. Dupa mijlocul saptamanii, atmosfera iti va fi sociala.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Calatoriile si vacantele iti sunt acum in minte. Daca chiar te pregatesti sa pleci sau esti deja plecat, energiile pamantesti ale saptamanii te vor calauzi si iti vor face iesirea productiva. Toata saptamana este necesar sa iti exprimi ideile daca doresti ca persoane speciale pentru tine sa inteleaga unde esti. Fa din weekend timp cu familia.

Horoscopul săptămânii 27 mai - 2 iunie. Zile intense cu descărcări karmice. Trei zodii vor scăpa de problemele din ultima vreme

Zodiac chinezesc saptamanal Iepure

Ai grija sa nu ratezi cumva idei si concepte noi fara sa reflectezi asupra lor. Altfel ai putea pierde ceva important pentru tine. Tensiunile recente emotionale si de munca vor disparea, dar depinde numai de tine sa iti iasa lucrurile bine acum pentru urmatoarea perioada. In loc sa fii enervat de atitudinea unor oameni, ar fi mai productiv sa arati blandete si intelegere. Vorbeste despre viziunea ta de viata in acest weekend.

Zodiac chinezesc saptamanal Dragon

Oricare ti-ar fi prioritatile acum, de tine depinde sa ii inspiri pe altii si sa ii faci sa munceasca impreuna eficient. Daca asta ti se pare o sarcina dificila, foloseste putina magie specifica tie ca sa dai viata lucrurilor. Dupa mijlocul saptamanii, vei fi ocupat la munca si acasa dar daca poti rezolva sarcini majore, vei avea weekendul total liber si bun pentru orice doresti sa faci.

Zodiac chinezesc saptamanal Sarpe

Nu este nicio nevoie sa te grabesti saptamana aceasta. In orice ai fi implicat, daca incerci sa grabesti lucrurile vei esua si vei ajunge intr-o mocirla. Tine aproape de un ritm linistit si calm. Mai tarziu in saptamana, vei fi inspirat sa fii creativ sau sa faci schimbari interesante in jurul casei. Daca cauti romantism, planifica weekendul ca sa iti implinesti aceste dorinte.

Horoscop WEEKEND 24-26 mai 2024. Zile bune legat prietenii, odată cu mutarea lui Jupiter în sociabilii Gemeni. Două zodii reușesc în tot ce-și propun

Zodiac chinezesc saptamanal Cal

Esti la zi cu toate acele sarcini si lucruri de facut, neplacute, plictisitoare dar necesare ? Daca nu, aceasta este saptamana sa te ocupi de ele si sa te faci o data pentru totdeauna. Vor fi si solicitari asupra timpului tau dinspre familie, unele din ele iti vor testa rabdarea. Profita cumva cineva de bunatatea ta ? Ar fi cel mai bine ca in weekend sa iti faci poftele si placerile.

Zodiac chinezesc saptamanal Capra / Oaie

Este timpul sa o iei inainte si sa iti pui anumite idei in actiune. Spre norocul tau, puternice energii pamantesti circula ca sa iti imputerniceasca eforturile. Va fi intelept sa nu lasi pe nimeni sa iti ia vantul din pupa atunci cand au tendinta sa isi exprime indoielile despre planurile tale. Ce stiu ei de fapt ? Ei nu sunt tu. In weekend, ce ar fi sa faci ceva cu totul diferit?

Zodiac chinezesc saptamanal Maimuta 

Uneori este cel mai bine sa stai pe loc si doar sa observi ce se intampla cu adevarat inainte sa faci orice actiune, spun astrologii. Aceasta saptamana este una dintre acestea. Misca-te cu prudenta si vorbeste cu discretie. Dupa mijlocul saptamanii, vei intelege peisajul emotional si vei sti instinctiv ce ai de facut ca sa duci lucrurile inapoi pe fagasul dorit. Weekendul este excelent pentru timp dedicat oamenilor speciali din viata ta.

Horoscopul dragostei, săptămâna 27 mai - 2 iunie. Răsturnări de situație pentru cei îndrăgostiți. O zodie norocoasă își poate găsi jumătatea

Zodiac chinezesc saptamanal Cocos

Trebuie sa iti deschizi inima si mintea spre nevoile celor din jurul tau. Unele din atitudinile lor ciudate de care ai avut parte emaneaza din problemele lor interne decat din cauza ta. Intr-o situatie de familie, exprima-te in loc sa lasi lucrurile nevorbite. Peste weekend, vei fi liber sa faci ce vrei.

Zodiac chinezesc saptamanal Caine

Este o saptamana pentru gandit si planificat. Tu stii ce vrei sa realizezi. Intrebarea este cand sa incepi si cum sa ajungi acolo. Rudele tinere si in varsta te tin ocupat cu nevoile lor, dar nu iti neglija propriile prioritati. Spre weekend, trebuie sa iei in considerare cum poti face viata mai usoara pentru cineva apropiat.

Zodiac chinezesc saptamanal Mistret

Vei invata multe saptamana aceasta. Doar asculta la ce au oamenii de spus si urmareste ce fac. Apoi vei sti exact unde te afli. Spre mijlocul saptamanii, vei fi solicitat sa dai o mana de ajutor iar raspunsul NU ar putea fi potrivit. Dupa aceea, va fi vorba mai mult de organizari de calatorii, vizite si evenimente pentru weekendurile ce urmeaza. Bucura-te de timpul tau liber.

Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 mai-2 iunie. Trei zodii își vor putea permite să arunce cu bani, în timp ce două vor trebui să strângă cureaua

Mai multe articole despre:
horoscop chinezesc zodii chinezesti dragon energii