MENIU

Horoscop. Cele mai romantice zodii de Valentine’s Day

Dragostea plutește în aer, mai ales de Sfântul Valentin! În caz că inimioarele și gesturile romantice sunt punctul tău forte în această zi specială, află dacă și partenerul îți împărtășește sau nu idealurile amoroase!    

Taur

Nu ești cea mai romantică persoană, însă îți place să îți petreci Ziua Îndrăgostiților la înălțime. Ce ai spune de un salt cu parașuta sau de o cină la ultimul etaj al unui bloc? Recunoaște că situațiile extreme sunt cele mai incitante pentru tine! De asemenea, îți place să îți surprinzi partenerul cu un cadou personalizat, care să vă definească relația.

Rac

Romantism la superlativ! Ți-ai dori să fii cu persoana iubită undeva departe, fără ca nimeni să știe de voi și să vă iubiți la apus sau sub clar de lună. Dincolo de pasiunea ta desăvârșită pentru iubire, ești o persoană caldă, plină de afecțiune, care ar prefera să își petreacă această sărbătoare departe de ochii lumii, fără prea multe dovezi de iubire. Tu pui preț doar pe lucrurile sentimentale, nu și pe cele materiale.

Fecioară

Deși ești o persoană rațională, ai prefera să îți petreci Ziua Îndrăgostiților departe de ochii curioșilor, la un pahar de vin roșu, lângă persoana iubită. Îți place să te pierzi în conversații filosofice despre viață și să cauți sensul vieții. Te incită discuțiile intelectuale și îți place ca partenerul să îți demonstreze cât de mult te dorește. Vrei să îți dovedească faptul că îi ești indispensabilă.

Capricorn

Îți place să îți petreci cea mai romantică zi din an într-o excursie cu persoana iubită, în care să uiți de griji. Nu ești foarte romantică, însă ți-ar surâde o cină în doi și o baie la lumina lumânării. Dacă ai starea necesară, poți face multe lucruri pline de iubire. De asemenea, îți place să fii surprinsă cu flori, bomboane de ciocolată și un pahar de șampanie. Poate ar fi mai bine să observi și ceea ce îi place partenerului, să vedeți dacă vă potriviți sau nu!

Berbec 

În viziunea ta, nu există o zi a îndrăgostiților specială, ci doar o strategie de marketing bine pusă la punct. Ar trebui să îți arăți dragostea mai des față de partener, căci altfel ar putea să creadă că îl neglijezi. Nu ești genul de persoană care să ofere cadouri, însă chiar și un mic gest poate schimba o stare de spirit.

Gemeni

Gândul tău nu merge către romantism de Ziua Îndrăgostiților, ci către instinct. Îți place să trăiești clipa și nu te gândești deloc la viitor. Dacă partenerul îți cere să faci un lucru, s-ar putea să nu fii de acord și să stârnești o întreagă polemică. Te-ai gândit că poate nu ești făcută pentru a fi lângă cineva toată viața?

Săgetător

De Ziua Îndrăgostiților, ai prefera să stai închisă în casă decât să ieși la o întâlnire romantică. Nu îți plac gesturile tandre și delicate, deoarece le consideri depășite pentru prezent. Preferi să ai o întâlnire de afaceri, care să se încheie cu un profit pentru tine. Urmărești să evoluezi în viața profesională, nu și în cea personală.

Vărsător

Încă din copilărie te-ai întrebat de ce trebuie să existe o zi specială pentru a-ți declara iubirea față de jumătatea aleasă. În viziunea ta, acest lucru ar trebui să fie făcut zilnic, nu doar de 14 februarie. De aceea, preferi ca în această zi să te axezi pe alte lucruri mai importante, ce țin de domeniul profesional. Abia spre sfârșitul săptămânii te vei gândi serios cum să îți surprinzi partenerul.

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac Valentine's Day