MENIU

Horoscop. Cele mai enervante cupluri din zodiac

Horoscop. Felul de a fi al cuplurilor este influețat nu numai de felul de fi al ficăruia, de sentimentele de dragoste, ci și de zodia în care s-a născut fiecare. Iată care sunt cele mai enervante cupluri! 

Cel mai enervant cuplu din zodiac este format din nativii Balanță și Săgetător. Cercul lor de prieteni a început să se restrângă foarte mult, din cauză că de fiecare dată sunt „bot în bot”, la propriu. Aceștia exagerează cu sărutările și cu îmbrățisările îndelungate. Trebuie să își dea seama că de la un punct devin foarte enervanți pentru prietenii lor.

Când este mai mare distracția și vă propuneți să jucați ceva într-un grup mai mare, voi, hop, nas în nas. Este de prost-gust și dezgustător! Gesturile care țin de intimitatea voastră păstrați-le pentru voi, atunci când vă petreceți o seară romantică. Vă garantăm că niciun prieten nu ține să vă vadă pupându-vă pasional minute în șir. 

Un alt cuplu care își înnebunește prietenii cu gesturi tandre excesive este format din Capricorn și Leu. Chiar și când se află într-o discuție cu altcineva, unul dintre ei simte nevoia să își sărute partenerul. Sunt foarte des catalogați ca fiind nesuferiți. Prietenii refuză să îi mai sune, pentru că aud foarte des în telefon sunete de pupici. Nimic mai enervant atunci când chiar ai ceva important de discutat cu unul dintre ei!

 

Sursa

Mai multe articole despre:
horoscop zodii