MENIU

Horoscop. Ce poziţii sexuale să încerci de Valentine's Day, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Ce poziţii sexuale să încerci de Valentine's Day, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Ziua Îndrăgostiților este un pretext excelent pentru a pune în aplicare poziții de sex pe care nu le-ai mai încercat până acum.

BERBEC - Lipește-ți partenerul de un zid și iubeşte-l acolo. Arată-i toate mișcările pe care le-ai ascuns până acum. Preia controlul și stimulează-l.

TAUR - Prinde-ți partenerul de par și ghidează-i gură acolo unde îți dorești să fie. Îndrăznește mai mult și obține plăcerea pe care o cauți.

GEMENI - Începe cu multe săruturi pasionale. Încearcă să ai o partidă de dragoste autentică, nu de sex, așa cum ești obișnuită.

RAC - Începe cu un dans de striptease. Ia-ți cel mai sexy costum și ridică temperatura în dormitor așa cum doar tu știi să o faci.

LEU - Încearcă niște cătușe sau niște jucării sexuale bondage. Preia inițiativa în pat și arată-i exact ce îți doreșți.

FECIOARA - Preia controlul. Leagă-ți partenerul și lasă-l să vadă ce urmează să îi faci. Lucrurile vor deveni extrem de excitante.

BALANȚĂ - Cea mai bună poziție pentru tine este 69. Oferi și primești plăcere în același timp, așa cum îți dorești.

SCORPION - Încearcă un masaj erotic, într-o cameră în care ai aprins câteva lumânări parfumate. Nimic nu este mai sexy.

SĂGETĂTOR - Fii spontană și fă exact ce-ți trece prin cap în acel moment. Te asigurăm că partenerul tău te va adora.

CAPRICORN - Încearcă jocurile de rol în dormitor. Poți fi cine vrei tu. Alege lenjerie intimă sexy, care să-l înnebunească.

VĂRSĂTOR - Legă-l la ochi și la mâini și apoi sărută-l în toate zonele sensibile. Va avea parte de cea mai tare experiență.

PEȘTI - Aprinde flacăra pasiunii și mai mult în dormitor. Vorbește murdar și explorează-ți sexualitatea așa cum nu ai mai făcut-o până acum.

Sursa: girly.ro

Mai multe articole despre:
Ziua îndrăgostiţilor horoscop valentines day