MENIU

HOROSCOP. Câţi parteneri vei schimba, în funcţie de zodia în care te-ai născut

HOROSCOP. Câţi parteneri vei schimba, în funcţie de zodia în care te-ai născut 

Nu multe femei au norocul sau ghinionul să își întâlnească alesul inimii în primul bărbat cu care au o relație, astfel că sunt nevoite să își găsească împlinirea în brațele următorului sau al următorilor iubiţi. 

Cum fericirea în cuplu stă scrisă în stele, potrivit specialiștilor în astrologie, fiecare nativă trece prin mai multe încercări sentimentale.

Te-ai întrebat vreodată câți bărbați trebuie să schimbi în viața ta că să ajungi la unul așa cum îți dorești? Află cu câți vei avea de-a face, în funcție de zodie! 

Berbec

Nativele acestei zodii nu iartă cu ușurință greșelile partenerului. Poate că le vor trece cu vederea pe primele dacă îl iubesc din suflet pe cel cu care sunt, însă nu și pe următoarele. Prin viață lor vor trece mai mulți bărbați, peste cinci, însă puțini vor ocupă un loc important în inima lor. 

Taur 

Familista convinsă, femeia Taur este hotărâtă încă de mică să nu schimbe prea mulți bărbați. Chiar dacă nu va găși unul exact așa cum își dorește, ea va rămâne cu el si va încerca să îl schimbe după poftă inimii, însă nu va renunta ușor. Mai mult de doi bărbați nu vor trece prin viață acestei reprezentanțe.

Gemeni

Femeia Gemeni este dispusă să se distreze mult, în special în prima parte a vieții. După aceea, va alege să rămână alături de un bărbat lângă care chiar se vede pe termen lung. Însă, până atunci, ea va schimbă în jur de 5 bărbați, iar calitatea lor principala va fi simțul umorului, caracteristică extrem de important pentru femeile născute în acest semn zodiacal.

Citeşte mai mult AICI. 

 

Mai multe articole despre:
horoscop parteneri zodii număr de parteneri