MENIU

Horoscop 5 mai 2018: Zodia care riscă să fie implicată într-un accident rutier

<p><em><strong>Horoscop 4 mai 2018</strong></em></p>

Horoscop 5 mai 2018: Conjuncția Luna-Marte generează o stare de nervozitate care poate conduce la accidente rutiere sau certuri.

Horoscop 5 mai 2018: BERBEC

Este posibil ca un membru al familiei să nu își respecte o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu te grăbi să îi faci reproșuri deoarece s-ar putea să aibe motive obiective. De asemenea, astăzi trebuie să dai dovadă de mai multă flexibilitate celor dragi.

Horoscop 5 mai 2018: TAUR

Pe plan profesional, eforturile susținute din perioada precedentă încep să dea roade însă, datorită atmosferei tensionate, relațiile cu cei din jur pot avea de suferit. Așadar, este recomandat să amâni întâlnirile cu aceștia și să eviți deplasările, deoarece riști să fi implicat în accidente rutiere.

Horoscop 5 mai 2018: GEMENI

Partenerul de viață ar putea avea tendința să-ți facă reproșuri neîntemeiate. Păstrează-ți calmul și evită confruntările. De asemenea, temperează-ți nervozitatea în discuțiile cu o persoană mai în vârstă din familie. 

Horoscop 5 mai 2018: RAC

S-ar putea să fi implicat într-un scandal la locul de muncă însă nu te lăsa provocat deoarece în scurt timp, situația se va lămuri și totul va reveni la normal. 

Horoscop 5 mai 2018: LEU

Astăzi ar fi bine să eviți deplasările cu autoturismul deoarece există riscul să fi implicat într-un accident rutier. Dacă ești nevoit să conduci automobilul, este recomandat să fi precaut și să verifici starea tehnică a mașinii.

Horoscop 5 mai 2018: FECIOARĂ

Se pare că ai de rezolvat diverse probleme la locul de muncă, iar colegii nu sunt suficient de cooperanți. După-amiază este posibil să primești o veste neplăcută în legătură cu implicarea unui prieten într-un accident.

Horoscop 5 mai 2018: BALANȚĂ

Este posibil să devi impulsiv din cauza unei neînțelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Astfel, stăpânește-ți nervozitatea în discuții. De asemenea, în a doua parte a zilei există riscul să tensionezi atmosfera din familie.

Horoscop 5 mai 2018: SCORPION

În cursul dimineții este posibil să primești o veste pe care o aștepți de mult timp, în legătură cu plecarea într-o călătorie în interes personal.

Horoscop 5 mai 2018: SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei s-ar putea să fi cam irascibil datorită stresului sau oboselii acumulate. Astfel, ești predispus la unele probleme de sănătate și chiar la accidente.

Horoscop 5 mai 2018: CAPRICORN

Astăzi este posibil să ai o discuție aprinsă cu un coleg de muncă sau cu un partener de afaceri. Recomandat este să eviți reproșurile și să cautați o soluție comună. 

Horoscop 5 mai 2018: VĂRSĂTOR

Datorită unor evenimente neprevăzute, s-ar putea să fi nevoit să îți modifici programul stabilit pentru astăzi. Nu pune mari speranțe într-o afacere demarată recent, pentru că s-ar putea să fi dezamăgit.

Horoscop 5 mai 2018: PEȘTI

Ai ocazia să ai o activitate care îți poate aduce avantaje materiale, cu condiția să îți temperezi spiritul critic. În a doua parte a zilei, un prieten s-ar putea să-ți facă o surpriză plăcută.

 

sursă: eastrolog.ro