MENIU

Horoscop, 5 decembrie 2016. Zodia care va trece prin mari schimbări la JOB

<p>Horoscop 5 decembrie</p>

Pentru cei din zodia Balanță, este momentul marii decizii la locul de muncă. Dacă e un job unde nu mai ai nicio satisfactie, ca e o relatie care nu te mai face fericit, trebuie sa te gandesti deja cum sa iesi din asta cat mai repede. Te vei simti alt om dupa ce vei rupe lanturile care te tineau pe loc.

Berbec – Horoscop 5 decembrie 2016

Chiar daca ai de a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu incerca sa te erijezi intr-un fel de judecator sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur. Unii oameni nu pot fi schimbati, nici tu nu te poti schimba. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt. Singurul lucru pe care poti sa-l faci cand intri in contact cu caractere urate, e sa le ocolesti.

Taur Horoscop 5 decembrie 2016

Stai si cantareste atent, ca intr-o balanta, argumentele pro sau contra, informatii pe care le detii, senzatiile care te incearca. Vei reusi sa faci ordine intre situatiile extreme. Chiar daca totul oscileaza intre alb si negru, bine si rau, da si nu, vei reusi sa discerni foarte atent intre toate aspectele diametral opuse si sa iei decizia corecta. Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte.

Gemeni Horoscop 5 decembrie 2016

Desi pe moment ai fi tentat sa spui ca nu-ti convine ceea ce ai obtinut dintr-un demers la care ti-ai adus contributia, nu-ti pierde nici speranta, nici increderea. Lucrurile bune nu apar din prima. Uneori mai ai impresia ca ratacesti pe cai nepotrivite, dar dupa o vreme vor incepe sa se clarifice orizonturile si vei descoperi si partea buna a situatiei de fata.

Rac Horoscop 5 decembrie 2016

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca sa ti se aprecieze meritele, ci mult mai buna ar fi o atitudine mai umila, mai modesta, care va convinge mult mai usor cat de bun esti.

Stii ca cei care se lauda cel mai tare risca sa dezamageasca cel mai mult. Stai in banca ta si du-ti scopul la indeplinire, pentru ca rezultatul final va vorbi de la sine, fara sa mai fie nevoie de alte elogii.

Leu Horoscop 5 decembrie 2016

Ca sa scapi repede de o sarcina, desi nu ai nici un chef sa te ocupi de ea, gasesti cea mai usoara scuza: spui ca vei face tot ce poti! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci cand cineva vrea sa scape repede de o treaba, dar asta nu te pune in cea mai buna lumina. Promiti, dar nici macar nu incerci sa faci ceva in directia respectiva, semn ca a fost o promisiune facuta in gluma, fara consistenta.

Fecioara Horoscop 5 decembrie 2016

Calatoriile acestei zile au dublu rol: te pun in legatura cu o multime de oameni interesanti cu care comunici usor, dar in acelasi timp te pun la treaba, deoarece depui eforturi pentru a ajunge la destinatie cu succes. Sunt drumuri mari consumatoare de efort, de parca ar necesita un act de vointa din partea ta, poate pentru ca nu esti on cea mai buna forma fizica si atunci e normal sa fie ceva mai dificil pentru tine.

Balanta Horoscop 5 decembrie 2016

La ce visezi tu in acest moment cel mai mult? La eliberare, nu-i asa? Indiferent in ce te simti tu acum blocat ca intr-o capcana sau inchis ca intr-o colivie, e momentul sa cauti o cale urgenta de iesire de aici. Ca e un job unde nu mai ai nicio satisfactie, ca e o relatie care nu te mai face fericit, trebuie sa te gandesti deja cum sa iesi din asta cat mai repede. Te vei simti alt om dupa ce vei rupe lanturile care te tineau pe loc. Viseaza cu incredere la clipa eliberarii tale: nu e departe!

Scorpion Horoscop 5 decembrie 2016

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joaca un rol important in planurile tale. Altfel lucrezi cand stii ca ai pe cine te baza la nevoie, pentru ca ai alaturi de tine persoane care chiar detin cheia la problemele care te framanta.

Mai multe pe teotrandafir.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii