MENIU

Horoscop: 4 zodii vânătoare de bărbaţi cu bani

Horoscop: 4 zodii vânătoare de bărbaţi cu bani

Ai tot auzit de acele femei care umblă numai după bărbaţi cu putere mare. Nu sunt nici pe departe un mit, ele chiar există şi, din păcate, se înscriu în general în patru zodii.

Vărsător

Cine ar fi crezut că nativa din zodia Vărsător este materialistă? Ei bine, astrele spun că unul dintre principalele sale scopuri în viaţă îl reprezintă banii. Nu prea contează cum îi obţine, licit sau ilicit. Ce-i drept, preferă banii munciţi de alţii, de aceea şi ajunge să aleagă în special acei bărbaţi de carieră, eventual mai bătrâni decât ea şi care şi-au făcut deja un rost în viaţă. Aşadar, nu o deranjază să profite de naivitatea bărbaţilor cu o situaţie materială bună.

Scorpion

Unei femei din zodia Scorpion nu îi este deloc greu să cucerească. Ştie întotdeauna ce vrea şi atunci când consideră că a găsit persoana pe care şi-o doreşte îşi pune în funcţiune toate armele seducţiei. Este manipulatoare şi îşi studiază atent prada, apoi trece la atac direct. Acel bărbat va fi cu siguranţă unul cu stabilitate financiară, pentru că nativa Scorpion este materialistă şi doreşte să primească daruri scumpe, ca semn de mulţumire. Amanţii ei vor face numai ce le dictează această nativă.

Berbec

Plină de energie şi foarte ambiţioasă, femeia Berbec îşi trăieşte viaţa la cote înalte. Iar fără bani nici că se poate aşa ceva. E muncitoare şi câştigă, dar şi ei îi plac mai mult banii altuia. Şi norcul e de partea lor. Bărbaţii potenţi financiar sunt atraşi nu numai de aspectul său, ci şi de farmecul pe care îl emană. Ea are nevoie de bani că să arate mereu bine şi nu ar ieşi niciodată la întâlnire cu un şomer, pentru că vrea să fie răsfăţată şi cei din jur să remarce acest lucru.

Capricorn

Femeie foarte educată, nativa Capricorn munceşte mult ca să îşi câştige banii, dar mai ales faima, pentru că de multe ori prestaţia ei este mai mult apreciată din vorbe decât răsplătită. De aceea şi ei îi şi plac bărbaţii care au strâns ceva avere şi care o pot susţine financiar. Va umbla aşadar numai după bărbaţi şcoliţi, care şi-au construit deja o stabilitate financiară, după bărbaţi care să o ţină pe palme şi să o lase să îşi vadă de ale ei.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
bani horoscop zodii