MENIU

HOROSCOP 4 septembrie. Această zodie primește o VESTE excelentă

Unele zodii au atat de multe planuri pentru azi, încât se împotmolesc cand își dau seama că au inceput prea multe si nu au timp sa le ducă la bun sfarsit.

BERBEC – Sunteti ingrijorati in privina unei situatii incerte. O sa fiti promovati, sau primiti o noua sarcina. Indiferent de varianta, veti fi avantajati.

TAUR – Duceti munca de lamurire cu partenerul de viata in privinta concediului. Fiecare va doriti sa mergeti intr-un loc anume si nu vreti sa cedati in favoarea celuilalt. Se anunta o lupta dura.

GEMENI- Va mandriti cu rezultatele din ultima perioada si chiar aveti cu ce. Important este sa nu intreceti masura si sa nu exagerati cu lauda de sine.

RAC – Faceti bilantul resurselor financiare si ajungeti la concluzia ca este important sa cheltuiti mai putin, pentru ca se anunta cateva evenimente costisitoare in perioada urmatoare.

LEU – Vreti sa plecati la drum, insa pe moment nu se poate. Cu toate acestea, faceti planuri si bagaje de pe acum. Aveti o lista mare, tocmai pentru a va asigura ca nu uitati nimic.

FECIOARA – Trebuie sa deschideti bine ochii atunci cand se discuta ceva despre cariera voastra. Altfel, sa nu va mire cand cineva va va reprosa ca nu faceti ce trebuie.

BALANTA – Urmeaza o perioada exceptionala in plan sentimental. Partenerul de viata va da o veste deosebita, care o sa va schimbe planurile pentru saptamanile ce vin.

SCORPION – Primiti o sarcina noua si nu prea va incanta asta. Nu activitatea in sine va deranjeaza, ci faptul ca se trece peste cuvantul vostru.

SAGETATOR – Aveti atat de multe planuri, incat va impotmoliti cand realizati ca ati inceput prea multe si nu aveti timp sa le duceti la bun sfarsit.Operati o selectie, nu disperati din atat lucru.

CAPRICORN – Ziua trece pentru voi prea repede si evident ca nu aveti cand sa faceti tot ceea ce aveati programat. O sa fiti nevoiti sa delegati unele sarcini si probleme altora.

VARSATOR – Lipsa timpului liber va afecteaza. Daca nu vreti sa intampinati dificultati in relatia cu familia, ar fi bine sa va faceti un program si sa va organizati mai bine.

PESTI – Acordati mai multa atentie actiunilor care pot afecta viitorul vostru pe termen lung. Graba strica treaba.

HOROSCOPUL ZILNIC AICI

Mai multe articole despre:
null