MENIU

Horoscop 3 ianuarie. Un început de an dificil. Pentru o zodie, toate planurile sunt date peste cap

Horoscop 3 ianuarie. Un început de an dificil. Pentru o zodie, toate planurile sunt date peste cap Foto: Profi Media

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 3 ianuarie 2022.

Berbec

Se întâmplă ceva ce vă depășește cu mult imaginația. Este vorba, cel mai sigur, despre o surpriză din partea unei persoane foarte dragi dumneavoastră. 

Taur

Intuiția trebuie să o țineți aproape astăzi. Este singura pe care vă puteți baza în aceste clipe. Faceți așa și va fi extraordinar ce veți obține. Vă dați seama cât de important este să fiți propriul dumneavoastră stăpân. 

Gemeni

La început de an vreți mai multă adrenalină și vă doriți foarte mult o ieșire, o evadare din cotidian. Nu contează unde mergeți, ci pe cine aveți alături.

Rac

Multe de făcut pentru prima zi de lucru din an. Sunt treburi de rezolvat, și la serviciu, și acasă. Vestea bună este că veți fi foarte mulțumiți de reușitele de astăzi și o să fiți și lăudați, lucru de care aveați atâta nevoie.

Leu

O zi foarte importantă în carieră. Veți face pasul decisiv. Mai târziu veți culege roadele. Iar în familie veți fi impresionat de gestul cuiva foarte apropiat. 

Fecioară

Vă zâmbește larg norocul astăzi. Aveți parte de ceva grandios. Totul va depăși așteptările pe care le aveați. Bucurați-vă din plin de ce primiți.

Balanță

O zi bună la serviciu. Cariera dumneavoastră este în linie dreaptă. Un proiect vă așteaptă și veți demonstra că sunteți capabili să duceți la capăt orice, dar nu oricum, ci excepțional.

Scorpion 

E bine să faceți de dimineață tot ce este important pentru dumneavoastră. După prânz, planurile se schimbă și nu mai aveți timp să faceți și altceva.

Săgetător

Aveți parte de o propunere care nu este deloc pe placul vostru. O refuzați, cu eleganță, însă toată întâmplarea va deveni atât de amuzantă, încât va deveni o amintire foarte dragă.

Capricorn

Planurile făcute cu griiă sunt date peste cap de un vechi prieten sau un amic. Nu l-ați văzut de mult, iar ultima discuție nu a fost deloc plină de banalități.

Vărsător

Debordați de atâta energie. Și molipsiți pe toată lumea din jur. Toată ziua sunteți cu zâmbetul pe buze și radiați, astfel că nimeni nu vă poate refuza. Să profitați de aceste clipe, un avantaj nesperat ce vi se oferă.

Pești

Apare o ocazie de neratat. Veți găsi cum să o folosiți cu ajutorul celor ce ați învățat. Nu ezitați, drumul este liber pentru dumneavoastră.