MENIU

Horoscop 25 iulie. O zodie primeşte mai mulţi BANI decât se aşteaptă. A ta, oare? Veşti bune...

Horoscop 25 iulie. O zodie primeşte mai mulţi BANI decât se aşteaptă. A ta, oare? Veşti bune...

Sunteţi obosiţi, dar luaţi decizia să acceptaţi o călătorie de afaceri stresantă. Recompensele vor veni si ele, cu certitudine.

Berbec – Cei mai mulţi nativi se comportă ca nişte zbiri atat la job, cat si in anturajul de prieteni. Incercati sa mai indulciti putin aceasta asprime.

Taur – Veţi păstra, ca şi în zilele precedente, tendinţa de a vă condamna partenerul de viaţă, de a-i observa şi ridiculiza toate greşelile.Nu se stie cat va mai rezista acestui tratament, asa ca un scandal de proportii n-ar fi exclus.

Gemeni – Situaţia profesională nu e stabilă din cauza colegilor care au comentarii de făcut în prezenţa şefilor. Treaba voastra este sa va indepliniti sarcinile cat mai bine.

Rac – Vă consideraţi condamnaţi să munciţi în zadar, precum un deţinut. E doar o impresie de moment! Cei care aveţi copii nu vă puteţi odihni din cauza lor.

Leu – Veţi face o adevărată revoluţie în familie şi îi veţi obliga pe toţi să spună deschis ce nu le convine. Ceea ce nu e deloc un lucru rau!

Fecioară – Sensibili şi emotivi, aproape toţi nativii declară „război” partenerului de cuplu, pe care nu-l mai înţeleg. Incepeti prin a incerca sa va intelegeti pe voi insiva cu adevarat!

Balanţă – Nu veţi îndrăzni să puneţi în practică nicio idee. Momentan. Pentru a va reveni, incepeti cu starea interioara, pe care e imperativ necesar sa o reechilibrati pozitiv.

Scorpion – Sunteţi obosiţi, dar luaţi decizia să acceptaţi o călătorie de afaceri stresantă. Recompensele vor veni si ele, cu certitudine, scrie radioconstanta.ro.

Săgetător – „Terorizaţi” de familie şi amici, luaţi o hotărâre clară cu privire la viitorul vostru. Nu uitati insa sa o si puneti in practica.

Capricorn – Nu prea vă convine nimic, însă preferaţi să inghititi in tacere totul, fara a va manifesta nemultumirile. Pentru relaxare, ce-ar fi  să cutreieraţi prin magazine? Veti vedea ca intreaga perspectiva se schimba si ca viata nu se reduce la imperfectiuni.

Vărsător – Ignorati semnalele intuiţiei si gresiti. Adica „vindeti” fără voie ponturi valoroase chiar adversarilor.

Peşti – Discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită nu contenesc, iar pretenţiile acesteia rămân exagerate. Compensatia vine de la niste cadouri, ori de la  datorie uitată, care se intoarce la voi.

Mai multe articole despre:
horoscop