MENIU

Horoscop 24 iulie. Greul abia acum începe! O zodie e la pământ. Săraca, nici nu ştie ce o aşteaptă!

Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de luni, 24 iulie 2017.

BERBEC

Se intampla ceva ce va face sa va simti foarte bine in grupul din care faceti parte. In ultima vreme, au avut loc o multime de evenimente care v-au facut sa aveti sentimente diferite.

TAUR

Astazi va dezvoltati partea creativa. Va implicati in activitati care va vor face sa ganditi totul mult mai in amanunt.

GEMENI

Vizita unor prieteni va bucura, insa dupa cateva ore de distractie veti fi epuizati. Chiar si asa o sa va faca bine discutiile pentru ca va era dor sa petrecti timp alaturi de prieteni.

RAC

Faceti impresie buna astazi peste tot pe unde mergeti. Profitati de acest succes si intindeti sforile pentru ceea ce urmeaza sa faceti in perioada urmatoare.

LEU

Va adaptati repede in locurile noi, iar astazi aceasta atitudine va va ajuta foarte mult. Sunteti pusi pe glume toata ziua, chiar si cu persoanele mai putin apropiate.

FECIOARA

Tot ceea ce incepeti astazi veti finaliza cu sucess. Va asteapta o surpriza si din partea persoanei iubite, scrie bucurestifm.ro.

BALANTA

Sunteti extrem de fericiti ca ati avut dreptate intr-o situatie de la serviciu. Inca o data v-ati demonstrat ca instinctul nu va dezamageste niciodata.

SCORPION

O zi buna pentru a face planuri. Atat la locul de munca, cat si acasa, astazi veti pune cateva lucruri la punct, ceea ce va ajuta sa va eliberati putin in perioada urmatoare.

SAGETATOR

Partenerul de viata se bucura astazi de toata atentia voastra. Simtiti nevoia de cateva clipe de liniste pe care doar persoana iubita vi le poate oferi, asa ca ziua sta sub semnul iubirii.

CAPRICORN

Aveti nevoie de putin timp doar pentru voi, sa va relaxati si sa va incarcati bateriile. Este cazul sa faceti asta inainte sa va epuizati.

VARSATOR

Va dedicati ziua serviciului. Cat e ziua de lunga sunteti pusi pe treaba si nu vreti sa lasati lucrurile neterminate. Ambitia voastra nu va fi trecuta cu vederea.

PESTI

Exista posibilitatea sa intalniti pe cineva care va poate schimba viata. Chiar daca la inceput nu pare, este inceputul unei relatii frumoase de prietenie.