MENIU

HOROSCOP 21 februarie 2018. O zi plină de veselie şi iubire pentru aceste zodii

HOROSCOP 21 februarie 2018

HOROSCOP 21 februarie 2018. Principalul eveniment astrologic al zilei de azi este conjunctia Venus-Neptun, un aspect ce poate avea efecte mai mult sau mai putin placute. Pe de o parte, aceasta conjunctie tinde sa amplifice talentele artistice si imaginatia creativa si favorizeaza manifestarile din domeniul artei in general. Pe de alta parte, conjunctia Venus-Neptun diminueaza realismul si pragmatismul si poate sa induca stari de confuzie si de visare cu ochii deschisi.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Berbec

In prima parte a zilei s-ar putea sa resimtiti o stare de confuzie sau de oboseala. Va recomandam sa amanati activitatile si deciziile importante, fiindca este posibil sa nu gasiti solutiile cele mai eficiente si sa va alegeti cu pagube.

De asemenea, ar fi bine sa evitati activitatile care necesita un efort fizic sau mental intens si sa va limitati la chestiuni de rutina.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Taur

In prima parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani la care nu va asteptati sau care vine cu intarziere. Ar putea fi vorba despre o prima sau despre un imprumut pe care l-ati solicitat mai demult.

Va sfatuim sa nu faceti investitii ori planuri de viitor in ceea ce priveste banii si sa fiti cumpatat cu cheltuielile.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Gemeni

In prima parte a zilei, intuitia si imaginatia creativa va pot ajuta sa va afirmati in plan profesional si in societate. Va recomandam sa profitati de acest context astral favorabil, dar fara sa fortati lucrurile.

S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. 

Partea întunecată şi ascunsă din fiecare, în funcţie de zodie. Te recunoşti?

Dupa-amiaza va sfatuim sa fiti atent si prudent in relatiile cu cei apropiati, fiindca exista riscul sa faceti o gafa.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Rac

Puteti avea succes in activitati din domeniul artistic sau care presupun talent si creativitate.

Daca intentionati sa faceti o schimbare importanta in camin, puteti conta pe sprijinul membrilor mai tineri ai familiei. Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, pentru ca v-ar putea ajuta sa economisiti o suma importanta.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Leu

Este de asteptat sa fiti in forma din punct de vedere intelectual si artistic si aveti sanse sa va faceti remarcat in societate.

In prima parte a zilei este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, interesata sa va sprijine creativitatea.

Spre seara, o persoana apropiata v-ar putea da o veste surprinzatoare.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Fecioară

Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si s-ar putea sa va simtiti instare sa depasiti orice obstacol.

Aveti ocazia sa va afirmati in societate, mai ales intr-un domeniu artistic sau prin creativitatea de care dati dovada.

Astazi beneficiati de o imaginatie deosebita care, insa, v-ar putea face sa luati decizii nerealiste. Va sfatuim sa fiti precaut.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Balanța

Este posibil sa va implicati intr-un proiect artistic sau creativ care va capteaza toata atentia, cu riscul sa neglijati relatiile cu prietenii si cu familia. 

Horoscop martie 2018: Află primiul ce te aşteaptă luna viitoare!

In a doua parte a zilei aveti posibilitatea sa lamuriti o neintelegere mai veche in relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri.

Daca se iveste ocazia sa faceti o calatorie impreuna cu persoana iubita, va sfatuim sa nu ezitati.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Scorpion

Este o zi favorabila comunicarii, activitatilor artistice si calatoriilor in interes sentimental.

In a doua parte a zilei se intrevad mai multe intalniri sau schimburi de mesaje cu prietenii si cu persoana iubita.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Săgetător

In prima parte a zilei este posibil sa participati la o intrunire care are legatura cu arta sau care v-ar putea oferi ocazia sa va manifestati un talent artistic ori creativ.

Va recomandam sa nu va implicati in multe activitati in acelasi timp, fiindca riscati sa faceti greseli greu de reparat sau sa nu realizati ceea ce v-ati propus.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Capricorn 

La locul de munca sau in afaceri s-ar putea sa vi se reproseze ca sunteti in intarziere cu o lucrare de care raspundeti personal. 

4 zodii care intră în relații din interes

Este posibil sa resimtiti o stare de confuzie sau chiar de apatie, care poate sa va creeze neplaceri in relatiile cu familia si cu persoana iubita.

HOROSCOP 21 februarie 2018. Vărsător 

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti confuz si visator si riscati sa provocati conflicte cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri.

Ar fi bine sa amanati discutiile si initiativele in chestiuni importante sau dificile, fiindca rezultatele pot fi cu totul altele decat cele scontate. 

Horoscopul geniilor. Top 5 cele mai inteligente zodii. Surpriza din fruntea clasamentului

HOROSCOP 21 februarie 2018. Pești 

Ca urmare a contextul astral de azi, simtul practic diminuat si dificultatile de concentrare va pot afecta in plan profesional si in afaceri. Este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu partenerii.

In a doua parte a zilei s-ar putea sa va pregatiti pentru o calatorie in interes personal. 

Sursa: eastrolog.ro