MENIU

Horoscop 12 decembrie. Certuri, dezamăgiri, dar şi satisfacţii financiare URIAŞE! Greutăţi

Horoscop 12 decembrie. Certuri, dezamăgiri, dar şi satisfacţii financiare URIAŞE!

Capricornii trebuie sa deschida bine ochii cand isi propui noi teluri de atins. Asta ca nu cumva sa investeasca energia intr-o iluzie.

Berbec

Daca iti agati toate sperantele de un singur carlig si acesta nu se dovedeste a fi cel mai potrivit pentru nevoile tale, ai putea aluneca spre depresie, dar nu! Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos.

Taur

Priveste la oameni, indiferent care le este rolul in viata ta, si accepta-i asa cum sunt! Nu pretinde ca ceilalti sa-ti semene.

Gemeni

Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu privire la capacitatea unora de a-si duce promisiunile la indeplinire, pentru ca ti-au oferit si altadata ocazia de a te indoi de calitatile lor.

Rac

Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia si, cand colo, rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit, desigur, pentru ca la cat de mult ai muncit, ai fi dorit cu totul alte rezultate.

Leu

Privesti foarte serios problema pe care o analizezi azi cu impartialitate si atentie, spre deosebire de cei din jur, care au mai mult chef de joaca. Nu e de glumit cu raspunsul pe care trebuie sa il dai.

Fecioara

Nostalgiile te napadesc mai mult ca oricand, poate si pentru ca finalul de an te face mult mai sensibil decat esti de obicei. Iti aduci aminte de tot felul de momente frumoase din trecut si simti nevoia sa readuci la lumina ceea ce conta candva pentru sufletul tau.

Balanta

Nu-ti place sa fii controlat sau dominat de altii care au impresia ca ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie sa te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de miscare.

Scorpion

Ocupa-te mai mult de corpul tau, de toate nivelurile organismului tau, pornind din interior catre exterior.

Sagetator

Uneori, succesul e mult mai accesibil decat ai putea crede, e nevoie doar sa-ti pui un pic in joc energia, ambitia si cheful de munca si vei ajunge rapid acolo unde iti doresti.

Capricorn

Deschide bine ochii cand iti propui noi teluri de atins, ca nu cumva sa investesti energie intr-o iluzie. Poate esti atras pe o pista falsa, poate cineva te atrage intr-o cursa, pentru ca ceva nu e in regula acolo.

Varsator

Nu te mai gandi la nimic altceva decat la sarcinile pe care ti le-ai asumat. Ai mult de lucru si trebuie sa te concentrezi asupra acelor atributii pe care le poti duce cu succes la indeplinire, scrie teotrandafir.com.

Pesti

Nu esti in cea mai buna forma, pentru ca s-au adunat mai multe motive de suparare in acelasi timp si, impresionabil cum esti, e si normal sa fii afectat de ele. Parca peste tot auzi doar vesti proaste, nimic nu-ti convine, esti mai tot timpul bosumflat.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop luni horoscop 12 decembrie