MENIU

Horoscop 11-17 martie. Toate merg pe dos pentru această zodie. Săraca, greul abia acum începe!

Horoscop 11-17 martie. Toate merg pe dos pentru această zodie. Săraca, greul abia acum începe!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!

Berbec

Indiferent de contradicţiile dintre tine şi partener, săptămâna aceasta eşti dispus să ierţi tot. Atât timp cât nu există motive serioase, laşi orgoliul deoparte şi încerci pe cât posibil să păstrezi liniştea. Dacă eşti singur, te vei concentra pe familie, pentru că în această perioadă ea va avea mare nevoie de tine.

Îţi va fi foarte uşor în aceste zile să îi convingi pe cei din jurul tău că meriţi să investească în tine. Ideile tale vor fi convingătoare, fapt pentru care poţi prinde proiecte profitabile. Chiar dacă situaţia financiară actuală nu se va schimba pentru moment, viitorul sună bine!

Taur

 În primele zile ale acestei săptămâni, îi vei demonstra partenerului că eşti un om de cuvânt. Mai mult decât atât, vei avea grijă ca acesta să fie respectat de către cei din jur. Dacă eşti singur, traversezi o perioadă bună în care pozitivismul te împinge să te implici în tot felul de activităţi care pot înlocui cu brio lipsa unui iubit/iubită.

În primele zile ale acestei săptămâni, vei fi mult mai productiv dacă lucrezi de unul singur. E posibil ca relaţiile cu colegii să nu fie dintre cele mai bune, aşadar astrele îţi recomandă să eviţi orice context care te-ar putea trage în jos. Nu o duci deloc rău cu banii, dar dacă îţi iese planul pentru care te zbaţi acum, atunci vei deveni bogat cu adevărat.

Citește continuarea pe eva.ro.









Mai multe articole despre:
horoscop