MENIU

Horoscop 1 iunie. Ziua regretelor. Zodia care pierde oameni dragi. Răsturnare de situaţie

Horoscop 1 iunie. Ziua regretelor. Zodia care pierde oameni dragi. Răsturnare de situaţie

Horoscop 1 iunie. Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de vineri, 1 iunie 2018.

BERBEC

Prietenii vă cam reproșează că nu v-ați mai făcut apariția pe la reuniuni, așa că cel mai bine ar fi să lăsați problemele de la serviciu și să petreceți o seară liniștită în compania oamenilor care vă fac mereu să zâmbiți.

TAUR

Vă simțiți foarte multumiți din punct de vedere sufletesc. Ați realizat ceva care vă oferă o liniște aparte.

GEMENI

Aveți nevoie de puțin timp doar pentru voi, să vă relaxați și să vă încărcați bateriile. Este cazul să faceți asta înainte să vă epuizați.

RAC

Sunt mari șanse ca astăzi să primiți vestea pe care o așteptați de câteva luni. Va fi o zi extraordinară pentru voi și pentru familia voastră.

LEU
Aveți parte de o zi plină de provocări ce vă dau posibilitatea să vă arătați calitățile. Seara aduce bucurie și relaxare alături de cei dragi.

FECIOARĂ

Veți fi într-o stare excelentă încă de la primele ore ale zilei. Bucuria vine din partea persoanei iubite, care vă face o surpriză.

BALANŢĂ

Zgomotul și agitația din jurul vostru vă împiedică să vă concentrați asupra a ceea ce faceți. Gasiti până la urmă un loc în care să vă desfășurați activitatea în liniște, scrie bucurestifm.ro.

SCORPION

Veți fi motorul unui proiect important la care vor adera și alții cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luați startul, de aceea trebuie să fiți convingători.

SĂGETĂTOR

Viața sentimentală este pe primul loc astăzi și căutați o modalitate să vă faceți partenerul de viață să se simtă iubit și apreciat.

CAPRICORN

Încep să apăra rezultatele a ceea ce ați făcut la început de an. Este un motiv bun pentru a ieși în oraș să sărbătoriți cu prietenii.

VĂRSĂTOR

Primiți astăzi o lecție de viață. Important este să învățați ceea ce trebuie din asta și pe viitor să nu repetați greșeala.

PEŞTI

Este momentl să le arătați celor din jur cât de mult apreciați eforturile pe care le depun pentru voi. Riscați să pierdeți oameni dragi din cauza atitudinii voastre reci.

Mai multe articole despre:
horoscop Horoscop vineri horoscop 1 iunie