MENIU

Cum a scăpat de Justiție hipnotistul Andrei Voicu. Bărbatul este acuzat că și-a bătut cu sălbăticie iubita jurnalistă

Hipnotistul Andrei Voicu a scăpat de Justiție. Bărbatul este acuzat că și-a bătut cu sălbăticie iubita jurnalistă

Un hipnotist a scăpat de justiție și de o posibilă condamnare la închisoare, după ce și-a bătut cu sălbăticie iubita jurnalistă. Este vorba despre Andrei Voicu, ajuns celebru după ce a apărut în numeroase articole de presă și emisiuni de televiziune din postura de specialist în tehnici de hipnoză. Bărbatul a fost anchetat după ce iubita lui a sunat la 112 și ar fi fost salvată de un echipaj de poliție. 

Totul a avut loc în luna octombrie 2023, când iubita lui Andrei Voicu a sunat panicată la 112 și a anunțat că a fost bătută crunt de iubitul ei. La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, iar agenții ar fi stabilit că spusele femeii se confirmă, mai ales că aceasta prezenta urme evidente de violență.

Victima ar fi afirmat atunci că iubitul ei, Andrei Voicu, nu se afla la prima abatere. Incidentul din 18 octombrie ar fi fost al treilea de acest gen, în condițiile în care cei doi s-ar fi mutat împreună de numai trei luni.

La momentul respectiv, polițiștii ar fi stabilit că nu se impune emiterea unui ordin de protecție, pentru că femeia ar fi spus că se mută din locuința bărbatului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență domestică. Acesta a rămas deschis până la data de 30 ianuarie, când a fost clasat pentru lipsa plângerii. 

Mai multe articole despre:
andrei voicu hipnotist justitie iubita batuta