MENIU

HAOS pe un aeroport din Marea Britanie! ZECI de români au fost debarcați - VIDEO

HAOS pe un aeroport din Marea Britanie! ZECI de români au fost debarcați

Scene haotice pe un aeroport din Marea Britanie. Zeci de români au fost debarcați din avionul în care se aflau după ce au stat peste trei ore pe pistă, în așteptarea decolării. Un pasager al aeronavei a filmat totul. 

„Nimeni nu face nimic. Oamenii ies din avion. Ne țin aici de peste trei ore. Nimeni nu face nimic. Avem nevoie de ajutor!

Managerul a vorbit cu reprezentanții aeroportului și au decis că nu au ce să facă. Este complet ilegal, deoarece aeroportul Gatwick nu are voie să ne țină bagajele. Trebuiau să anunțe dinainte că nu au suficienți angajați pentru acest zbor”, au spus oamenii revoltați.

Totul s-a întâmplat pe aeroportul Gatwick de lângă Londra. În imaginile postate pe rețelele de socializare se vede cum oamenii sunt panicați și coboară din avion după mai bine de trei ore de așteptare pe pistă. Oamenii au fost indignați că nimeni nu a putut să-i lămurească în legătură cu întârzierea.

Reprezentanții companiei aeriene au declarat că au demarat o investigație pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar dacă se constată că vina e de partea companiei, clienții își vor primi banii înapoi.