MENIU

Haos pe Aeroportul Otopeni: "TAROM îşi bate joc de pasageri"

<p>Tarom</p>

Un avion al companiei TAROM ar fi trebuit să decoleze, miercuri dimineață, la ora 10:15, de pe aeroportul Otopeni cu destinația Roma. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat, spre disperarea a aproximativ 100 de pasageri.

Disperați, oamenii au încercat să găsească un răspuns pe aeroport, însă, atenție, timp de șase ore, nu l-au primit.

Au fost “pasați” dintr-o parte în cealaltă și nimeni nu a fost capabil să le explice motivul pentru care nu se pot îmbarca în avion și, astfel, să ajungă la Roma.

Sătuli să fie, în continuare, umiliți, pasagerii au sunat la Biroul de Reclamații al companiei TAROM. “Trebuia să decolăm la 10:15 și există, deja, o întârziere de 6 ore. Nimeni nu se anunță absolut nimic. Stăm ca proștii aici! Ce facem? De ce nu se spune nimeni nimic? Vrem o explicație”, au spus, revoltați, pasagerii.

Răspunsul primit de la operatoarea TAROM i-a lăsat, însă, cu gura căscată pe călătorii care trebuiau să fie, de mult timp, la Roma. “Noi nu primim vești pentru că suntem în oraș (n.r. București), aici avem sediul. Duceți-vă la ghișeul de la terminalul plecări de pe aeroport. Eu nu am ce informații să vă dau pentru că nu primim informații de la aeroport. Abia peste 24 de ore primim date. Duceți-vă la ghișeul din aeroport!”, a fost mesajul trimis de operatoarea TAROM pentru pasagerii încurcați, la maximum, de companie.

Citeşte continuarea pe cancan.ro