MENIU

Halucinant: Un raport oficial al Pentagonului sugerează că o navă extraterestră ar putea trimite OZN-uri să spioneze pe Pământ

Extratereștrii ar putea veni pe Pământ și, de fapt, ar putea fi deja în sistemul nostru solar, potrivit unui nou raport al Pentagonului.

Un raport axat pe existența fenomenelor aeriene neidentificate arată modul în care o „navă-mamă” ar putea trimite nave mai mici pe Pământ.

Directorul unităţii OZN din cadrul Pentagonului şi fostul preşedinte al Departamentului de Astronomie de la Harvard au scris în colaborare un articol, în care cei doi susţin că sondele extraterestre de la o „nava-mamă” ar putea zbura deja prin sistemul nostru solar.

Documentul a fost publicat de directorul Biroului de Rezolvare a Anomaliilor din Toate Domeniile (AARO) al Pentagonului, Sean Kirkpatrick, și de președintele departamentului de astronomie al Universității Harvard, Abraham Loeb.

Actul incredibil sugerează faptul că am putea să vedem în curând viață extraterestră vizitând Pământul prin intermediul unor nave spațiale mai mici, asemănătoare sondelor.

Proiectul de document se concentrează pe constrângerile fizice ale „fenomenelor aeriene neidentificate” - deci, cu alte cuvinte, nave spațiale și alte obiecte cerești străine.

„Un obiect interstelar artificial ar putea fi o navă-mamă care eliberează multe sonde mici în timpul trecerii sale apropiate pe Pământ, o construcție operațională nu prea diferită de misiunile NASA”, se arată în raport.

În documentul lor, Kirkpatrick și Loeb explică că observațiile recente ale UAP au sfidat până acum legile fizicii.

Desigur, fiind oameni din mediul academic și științific, proiectul de raport a indicat că perechea a aprofundat și nu a luat prima anomalie pe care au descoperit-o ca dovadă a vieții extraterestre.

Ei au recunoscut că acest lucru se poate datora constrângerilor dispozitivelor și tehnologiei noastre de pe pământ.

Deci, practic, instrumentele pe care le avem pur și simplu nu sunt suficient de sensibile pentru a obține o imagine completă a ceea ce se întâmplă dincolo de granițele sistemului nostru solar.