MENIU

Halucinant! Ce mesaje primea vânzătoarea ucisă cu sânge rece de la fostul iubit, principalul suspect

Halucinant! Ce mesaje primea vânzătoarea ucisă cu sânge rece de la fostul iubit, principalul suspect

Noi detalii ies la ivelă în cazul oribilei crime de joi dimineaţă, din magazinul de lux situat pe Calea Victoriei, din Capitală.

Mai multe mesaje postate de principalul suspect în acest caz pe pagina personală de Facebook, fostul iubit al femeii înjunghiate mortal, arată că acesta îi trimitea mesaje frecvent, în ciuda faptului că, potrivit unor apropiaţi ai victimei, cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme.

"Ziua de 25 martie este ziua mea norocoasă în care am întâlnit fericirea în adevăratul sens al cuvântului. Îţi mulţumesc minunea mea că eşti lângă mine acum când s-a împlinit un an. Te iubesc enorm şi sper ca de acum încolo să sărbătorim împreună această dată de 25 martie toată viaţa. Eşti minunea mea, viaţa mea, sufletul meu. Te iubesc enorm", a scris bărbatul.

"Cu sufletul şi viaţa mea... te iubesc minunea mea", a mai scris bărbatul, într-un alt mesaj.

CRIMĂ la un magazin de pe Calea Victoriei. Înjunghiată în Joia Mare de fostul iubit. Suspectul, prins

O vânzătoare de la un magazin de haine a fost înjunghiată mortal. Joi dimineaţa, în jurul orei 9:30, un martor a făcut un apel la numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul a auzit ţipetele victimei, a alertat Poliţia, însă, ulterior, acesta a intrat în stare de şoc. Sosiţi la faţa locului, medicii de la SMURD au încercat minute în şir să o resusciteze, însă, din cauza rănilor multiple şi profunde, nu au mai putut face nimic şi au fost nevoiţi să constate decesul.

Mai multe articole despre:
crimă crimă Calea Victoriei