MENIU

Guvernul clarifică starea de urgență: Vor fi avute în vedere DOAR acele măsuri împotriva COVID-19

Guvernul României vine cu precizări, în urma anunțului președintelui Klaus Iohannis legat de instalarea stării de urgență de luni, din cauza COVID-19. Executivul a precizat că se vor implementa doar acele măsuri necesare pentru combaterea coronavirusului.

Guvernul României a ținut să clarifice modul cum se va aplica, luni, starea de urgență în țară,  din cauza COVID-19. Executivul a precizat că se vor implementa doar acele măsuri necesare pentru combaterea coronavirusului.

”PRECIZARE: Având în vedere enunțarea în spațiul public/mediul online a posibilelor măsuri care pot fi luate în cadrul stării de urgență, fără a se menționa faptul că NU toate aceste măsuri sunt luate în mod obligatoriu, menționăm faptul că vor fi avute în vedere DOAR acele măsuri necesare în combaterea răspândirii noului coronavirus (COVID-19). Facem apel la responsabilitate și în acest caz în modul de prezentare a cadrului legal și a măsurilor care pot avea legatura cu motivul pentru care a fost anunțată decizia referitoare la starea de urgență.
#Coronavirus #COVID19
VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE❗”, a transmis, sâmbătă, Executivul pe facebook

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, sâmbătă, că România va intra, de luni, în stare de urgență, ca urmare a creșterii alarmante a cazurilor de infecție cu coronavirus. Este o situație cu care ne-am mai întâlnit la Mineriada din 91. Acum s-a recurs din nou la ea pentru a face posibilă alocarea de noi resurse. Vor fi mai mulți bani în special pentru medicamente și aparatură medicală, iar procedurile de achiziție vor fi simplificate, a explicat șeful statului.  VEZI AICI ce presupune STAREA DE URGENȚĂ în România.

COVID-19. Klaus Iohannis decretează STARE DE URGENȚĂ, în România, de luni!

Mai multe articole despre:
guvern coronavirus