MENIU

Cine face parte din Grupul de la Scroviştea al lui Dragnea

Liviu Dragnea a fost acuzat de Gabriela Firea că ia deciziile din partid printr-un "grup micuț numit grupul de la Scroviştea". Cine face parte, însă, din acest grup de sfătuitori?

Surse Realitatea au indicat cu precizie cine sunt membrii acestui grup, cu care Dragnea a luat deciziile în PSD şi care i-au revoltat pe colegii care îi cer acum sa plece.

Este vorba de poetul Mircea Dinescu, jurnalistul Doru Buşcu, precum şi nelipsitul Darius Vâlcov, ultimii doi locuind se pare chiar la Scroviştea, împreuna cu Dragnea şi iubita sa Irina.

Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu au semnat o scrisoare prin care cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Gabriela Firea, atrage atenţia că PSD nu poate fi condus discreţionar de o singură persoană, asa cum se întâmplă de cel puţin un an. Primarul Capitalei o acuză direct pe Irina Năstase că participă la decizii-cheie de la vârful PSD.

"Credeți că e corect ca să conducă partidul prietena lui Dragnea împreună cu doi consilieri?", a spus Gabriela Firea, miercuri seara la un post TV.

„În această seară eram la o întâlnire și a venit un coleg de al nostru să ne spună dacă totuși nu ar fi bine că înainte de CEx să mai avem o întâlnire. Colegii l-au întrebat dacă crede că mai putem obține o conduită normală, democratică, statutară din partea dlui Dragnea, crezi că va putea să ne conducă altfel decât printr-un grup micuț numit grupul de la Scrovistea? Domnul respectiv a zis că și el e descumpănit, că și el a încercat să-i spună că nu e bună directă în care mergem, că, totuși, deciziile importante, majore trebuie să fie întâi dezbătute, nu să ne trezim în față faptului împlinit și pe urmă să decontam, cum s-a intmplat cu OUG 13. Se dădese foc la țară și dl Dragnea a zis că nu știe nimic și nu știe cine a dat acea OUG, că el era în SUA și arată cu degetul către colegul nostru Iordache. Credeți că dl Iordache a făcut de capul lui acea OUG? Eu mă îndoiesc sincer și vă asigur că n-a făcut-o de capul lui. Colegul mi-a zis că nu crede că se mai putea îmbunătăți comportamentul dlui Dragnea, că e schimbat de un an jumătate, că a încercat și el să-i zică dar că la ultimele discuții nu a mai participat și că a vorbit cu doi consilieri și cu prietena dumnealui. Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui cu doi consilieri?", a spus Gabriela Firea, miercuri seara la Antena 3.

Mai multe articole despre:
scroviștea grupul de la scrovişte