MENIU

Gruparea Tate, organizată după regulile unei secte musulmane - BĂTĂI ilegale în cuști, cu luptători profesioniști

Gruparea Tate, organizată după regulile unei secte musulmane

Un reportaj BBC a scos la iveală noi informații șocante despre gruparea fraților Tate. Un reporter al celebrului post TV a mers cu Andrew Tate în „camera de război”, din munții Transilvaniei, acolo unde s-au organizat lupte ilegale între adepții grupării și luptători profesioniști.

„The Worm” este o rețea, avem 10 întâlniri pe an. Următoarea va fi în Munții Transilvaniei.

-Poți să o faci, dar prietene, nu știu dacă ești pregătit.

Am lăsat Bucureștiul și mergem cu mașina prin munții Carpați pentru a-l întâlni pe Andrew și pe prietenii săi din cercul apropiat, pentru „war room”. Ceea ce va implica ceva numit „testul”.

Am mers în camera de război a lui Andrew Tate, unde 100 dintre cei mai mari fani ai săi au venit din întreaga lume. Fiecare plătește 5.000 de dolari pentru ca bărbatul din ei să fie testat la ceea ce se numește „comandant”. Niciunul dintre noi nu știe ce se pregătește.

- Vă urez bun venit tuturor la test. Este un eveniment de luptă în cuști. Fiecare dintre voi a fost împerecheat cu un alt luptător profesionist. Vă veți lupta în cușcă, la televiziunea națională. Este o luptă adevărată. Aveți două căi: puteți să luptați sau puteți decide că asta nu e pentru voi. Aveți o oră să vă gândiți și să luați o decizie.

- Va fi greu pentru mine. Poate voi spune „da”, dar o voi face doar ca să văd ce se întâmplă, iar apoi renunț.

- Are cineva vreo întrebare să-mi pună?
- Dacă spunem „da”, vom primi o lecție înainte?
- Nu există lecții înainte de această luptă. Dacă ai mers prin viață prea leneș ca să te antrenezi (BEEEEP) este problema ta, nu a mea.

- Ce naiba faci?
- O să fie bine, frate. Avem ambulanță, medici. Nimeni nu va fi făcut K.O., nu-ți face griji pentru asta.

În mijlocul tuturor a fost mâna dreaptă a lui Andrew: Iggy Semowise.

- Aici voi împărtăși cu tine secretele mele.

El este cel mai mare hipnotizator autoproclamat din lume.

- Vei învăța puterea hipnozei.

Și va părea că ai o agendă care s-a extins dincolo de acel loc în ceva mai mare și mai întunecat.

- Fiii voștri se vor căsători cu fiicele lor. Fiicele tale se vor căsători cu fiii lor. Tu vei crea moșteniri. Tu te vei bucura de aceste fripturi care vor fi mai fine, de acele trabucuri mai netede.

A refuzat să vorbească cu noi, dar este clar că are un rol important de jucat în orice agendă a camerei de război.

- Aceasta este camera de război a lui Andrew Tate.
- Bine ați venit la test.
- Este timpul pentru decizii. Intrați în cușcă cu un luptător profesionist care s-a antrenat să vă rănească. Toți cei care luptă, vă rog să vă ridicați în picioare. Cine nu luptă, să rămână așezat și vom începe celălalt program.

O treime din cameră decide să fie bătut pentru Andrew Tate.

- Ce se întâmplă cu cei care au spus „nu”?

- Fac ceva diferit când descriu motivele pentru care nu au vrut, cum le afectează asta viața, dacă vor face ceva diferit în viitor pentru a fi mai pregătiți pentru oportunități. De acolo vine onoarea, din victorii.

Unul dinte bărbații care au refuzat a acceptat să vorbească cu noi doar dacă îi acoperim fața.
- De ce ai spus „nu”?
- Am mai fost în cușcă înainte, dar doar ca partener de antrenament. (BEEEEP) Am luptat cu profesioniști, cu ruși, dar ei sunt serioși. Mi-a fost prea frică.

Apoi m-am simțit rău în pielea mea și eram supărat pe mine pentru că am venit aici să fiu testat.

- Andrew Tate a spus multe lucruri controversate în online, ce crezi despre asta?
- Multe lucruri sunt controversate, dar cred că partea de jos a mesajului e una pozitivă. Dacă nu sunt de ajutor pentru mine, nimeni altcineva nu va fi. Nimănui nu-i pasă de mine dacă mie nu-mi pasă. Asta am învățat de la Andrew Tate.

- Deci nu putem vorbi cu nimeni?
Cine este acest misterios însoțitor?
- Hei, omule!
- Salut! Ce faci?
- Bine, tu ce faci? Mă întrebam dacă am putea vorbi.
- Da.
- Este adus din Dubai.

Ca majoritatea liderilor, are o mașină sport.

- Vrei să facem interviul aici?
- Da. Nu văd de ce nu.

Ca majoritatea oamenilor care au o mașină sport, o să ne arate ce poate.

- Deci cine ești?

- În aceste cercuri sunt însoțitor. Sunt unul dintre oamenii care gestionează riscul organizațional și securitatea pentru război. Oricine are vreo activitate criminală sau dă semne că e rasist sau sexist, nu îl vom tolera.
- Dar cum împaci asta cu unele lucruri pe care Andrew le spune?
- Orice afirmație misogină, sau faptul că el răspândește cuvinte de ură, nu reprezintă cu adevărat cine este el. Există multe clipuri cu el în care spune că nu e misogin, că le oferă tot femeilor și că se implică pentru ele.

- Ce crezi că ar spune fanii lui despre expresia „femeia mea” crezi că ar considera că e misogină?
- Expresia se leagă de valorile tradiționale pe care le avem.
- Andrew este cunoscut pentru că vorbește mult despre multele lui iubite. Cum se leagă asta de ideea de relații tradiționale?

- Bărbații de la anumite niveluri pot oferi lucruri mai multor femei. Chiar și noi ne putem întoarce cu 100 de ani în urmă, la regi, etc. Ei ar susține mai multe familii. Cum este un lucru rău? De curând bărbații și femeile au început să concureze în zonele masculine, la muncă, în carieră. Într-adevăr în multe culturi din lume încă mai au normele tradiționale de gen. Credem în război și asta ne aduce fericire.

- În loc de o carieră sau așa cum ai tu propria agenție pentru a-ți urmări obiectivele...
- Femeile pe care le știu, cele mai împlinite, nu încearcă să facă lucuri pe care le fac bărbații.
- Ce spui despre situația: vreau ca iubita mea, pe care o iubesc, să fie o femeie casnică, dar ea nu vrea, vrea să urmeze o carieră.

- Atunci găsesc o altă femeie. E foarte simplu.

Credința de bază care conduce camera de război și ceea ce bărbații caută aici este o fantezie misogină a vremurilor când existau regi, iar femeile erau supuse. Asta vinde Andrew Tate. Doar uitați-vă la tweeturile lui Iggy Semowise, mâna dreaptă.

Fata mea de la camera web este acasă în 100% din timp. Nu are timp și nici interes să iasă afară. Ea doarme, gătește, face curățenie, își face show-ul, îmi dă toți banii, este bătută de mine și iubitele mele, apoi zâmbește și face același lucru în ziua următoare. Bine ați venit în camera de război.

- Văd o mulțime de concurenți care au avut curajul să vină în cușcă. Dacă unul dintre ei câștigă o luptă, va câștiga toți banii, toate fetele.

Acesta este punctul culminant al nesiguranței masculine a lui Andrew Tate.

- Ești un nenorocit. Ești un sărac. Sunt singurul de pe platforma asta care zboară cu avioane private, care are 27 de mașini, care trăiește acest stil de viață. Cei mai mulți dintre voi nu sunteți proști ca să nu deveniți bogați.

- Sunteți gata?

Vor veni cu mândrie să fie bătuți pentru miile de dolari pe care le-au plătit? 27,38

- Sunteți aici pentru a pierde puțin sânge.

Viitorul lui Andrew Tate pe rețelele sociale atârnă în balanță. Reacția publică se răspândește. Sunt disperat să-l întreb despre toate astea. Dar mai întâi trebuie să trec prin situația asta ridicolă în care m-am băgat.

- Să mergem!

- Sunt foarte entuziasmat pentru el!

- Când bate clopotul, Matt a trecut testul. Știu că va pierde, dar e acolo.

Orice se întâmplă în culise, privindu-mă cum sunt alergat, îi provoacă un zâmbet pe față.

- Va fi lovitura finală! Asta este! Arbitrul a decis. Bravo, Matt! Bună decizie! Nu a fost în stare să se apere! I-am urât pe tipii ăștia de când au intrat! L-am pocnit pe Matt când a fost la mine acasă. Oficial a pierdut, nu pot să cred că a fost acolo.

Cei care au intrat în luptă au ieșit prost. Un bărbat a fost făcut K.O. și a fost luat cu o targă.

Cercul interior i-a trecut pe acești oameni prin provocări grele și i-a recreat ca luptători, în opinia lui Andrew Tate.

- Și-a rupt mâna, în mintea voastră. Dar tu ești bine, așa că ai câștigat.
Dar ei s-au alăturat și unei mișcări care a fost acuzată de normalizarea sexismului. Bărbații care au ales să lupte, defilează în fața mulțimii. Echipa lui Andrew i-a făcut de rușine pe cei care au refuzat.

Dacă s-au luptat sau nu, toți oamenii de aici au plătit 5.000 de dolari singurului câștigător adevărat de aici: Andrew Tate.
- Cei care vor să stea să se relaxeze, avem femei, nu știu de unde, dar hai să ne distrăm, sper că v-ați simțit bine.

Ni s-a spus să nu filmăm felicitările care închid seara. Nu este clar ce se întâmplă acolo. Dar odată ce ieșim din hol, am putut vedea o cameră în care se aflau femei dezbrăcate complet care erau fotografiate.