MENIU

Gruia Stoica rămâne în AREST LA DOMICILIU

<p>Gruia Stoica</p>

Omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia, rămâne în continuare în arest la domiciliu, instanța respingând cererea lui de înlocuire a acestei măsuri cu cea a controlului judiciar.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au constatat, vineri, că se mențin temeiurile care au determinat luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpatul Gruia Stoica, astfel că au respins cererea acestuia privind înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura preventivă a controlului judiciar.

De asemenea, magistrații au respins ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Doru Boștină privind încetarea obligației de a nu depăși limita teritorială a României, decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată, stabilită în cadrul măsurii preventive a controlului judiciar.

Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 ore de la comunicare, potrivit agerpres.ro.

Mai multe articole despre:
arest arest la domiciliu Gruia Stoica