MENIU

Gripa a mai ucis 3 persoane. Bilanțul deceselor a ajuns la 138

Încă trei persoane au murit din cauza gripei, numărul deceselor ajungând, în prezent, la 138, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

UPDATE: Ministerul Sănătății a anunțat, marți, alte trei decese:

- O femeie in varsta de 68 de ani, din jud. Sibiu, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, fara conditii medicale preexistente cunoscute si vaccinata anti-gripal.         

- O femeie in varsta de 64 de ani, din jud. Calarasi, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal.        

- O femeie in varsta de 81 de ani, din jud. Ilfov, confirmata cu virus gripal tip A, nesubtipat, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal.

Decese noi confirmate cu virus gripal:

Femeie in varsta de 26 de ani, din jud.Giurgiu, confirmata cu virus gripal tip A, nesubtipat, fara conditii medicale preexistente cunoscute si nevaccinata anti-gripal.

Barbat in varsta de 87 de ani, din jud.Mures, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H3, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal.

Femeie in varsta de 50 de ani, din jud.Sibiu, confirmata cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, fara conditii medicale preexistente cunoscute si nevaccinata anti-gripal.

Barbat in varsta de 50 de ani, din jud.Braila, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, avand conditii medicale preexistente, dar nevaccinat anti-gripal.

Mai multe articole despre:
gripa decese