MENIU

Grindeanu, reacție sfidătoare către jurnaliști, după negocierile cu transportatorii: Răspund la ce vreau eu!

Sorin Grindeanu, o nouă reacție sfidătoare la adresa presei, după discuțiile cu delegația transportatorilor care protestează de câteva zile. După 4 ore de negocieri, Grindeanu a anunțat că s-a ajuns la un acord parțial, fără a explica foarte clar în ce constă, pentru ca apoi să comenteze, vizibil iritat, o întrebare legată de aprecierile pe care le-a făcut la adresa protestatarilor.

"Sunt lucruri pe care le putem face și pentru care ne-am angajat reponsabilitatea și altele, care nu țin doar de ministerul Transporturilor, cum ar fi RCA, apoi e vorba de Ministerul Finanțelor, am înțeles că vor discuta dumincă cu domnul ministru. La majorarea covârșitoare a celor care au participa la discuții am observat dorința de a discuta și de a rezolva aceste probleme. Eu zic că pe ceea ce ne-am pus semnătura cu toții putem să ducem la bun-sfârșit," a delarat Sorin Grindeanu.

 

"Sunt anumite lucruri cu care am fost de acord și altele cu care n-am fost. (...) NI s-a cerut un anumit sistem care oricum nu putea fi implementat și care ar fi dus, într-un final, la o driblare a plăți taxei de drum.  Colegii de la CNAIR le-au explicat de ce nu putea face lucrul acesta și au înțeles", a mai precizat ministrul Transportuilor. 

Întrebat de jurnaliștii Realitatea Plus de ce, la un alt post TV, a afirmat că i se pare "cel puțin ciudat" ca trasportatorii ”să înceapă direct cu acţiuni de tipul acesta", ministrul Transposrutilor a încercat să evide un răsius direct, pentru ca apoi să precizeze "RĂSPUND LA CE VREAU EU!".