MENIU

Grindeanu i-a facut un cadou de milioane lui Dâncu?!

Fostul vicepremier Vasile Dâncu ar fi obţinut, pentru o firmă infiinţată şi, mai apoi, coordonata de el, un contract bănos de la ANCOM, instituţie condusă de fostul premier Sorin Grindeanu, potrivit ziuanews.ro. 

Este vorba de suma de 3.552.000 de lei, primită la mijlocul lunii mai, la două luni după ce Vasile Dancu si Sorin Grindeanu, au fost surprinşi într-un restaurant, la un pahar de vin, "punând ţara la cale", după cum scrie ziuanews.ro.

Mai precis, pe 17 mai, ANCOM a atribuit licitația "Acord-cadru în baza căruia se vor încheia contracte subsecvente având ca obiect realizarea de studii de piață în rândul utilizatorilor finali de servicii de comunicații electronice (...)" firmei Metro Media Transilvania, companie înființată de PSD-istul clujean Vasile Dâncu, scrie Gazeta de Cluj. 

Între timp, Dâncu s-a retras din structura acționariatului, iar foştii parteneri i-au cesionat părțile lor sociale lui Emil Dănilă.

Pe de altă parte, pe 15 martie 2018, Vasile Dâncu, fost vicepremier în guvernul Cioloș, și Sorin Grindeanu, fost premier în guvernul Dragnea I, au fost fotografiaţi în timpul unei lungi discuţii amicale, într-un restaurant.

Citeşte articolul integral aici. 

Grindeanu i-a făcut cadou lui Dâncu 3.552.000 de lei

sursă foto: informateca.ro

Mai multe articole despre:
Vasile Dâncu Sorin Grindeanu