MENIU

GREVA în transportul public continuă și astăzi. Doar 3 autobuze au ieșit pe traseu, din peste 900 care se aflau în grafic. Directorul STB, anunț pentru angajați

GREVA STB continuă și astăzi. Niciun autobuz, tramvai și troleibuz NU iese pe traseu / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Situație fără precedent! A doua zi în care Capitala este blocată de greva celor de la STB. Sindicaliștii au decis să nu respecte decizia Tribunalului, care a hotărât că greva este ilegală și că transportul în comun trebuie reluat de îndată. Totuși, câteva autobuze au ieșit astăzi pe traseu. 

În această dimineață, la ora 6:00, primarul Nicușor Dan s-a deplasat la sediul STB, unde urmează să aibă discuții cu angajații și conducerea STB pentru reluarea circulației. 

El a refuzat să discute cu liderul de sindicat. „Haideți să rezolvăm lucrurile și după aceea ieșim la declarații”, a spus Nicușor Dan.

Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

"Ieri, decizia Tribunalului Bucuresti a fost transmisa catre angajati online si afisata. AStazi, executorii judecatoresti au plecat catre punctele de lucru pentru a afisa oficial decizia. Au fost probleme cu angajatii care, din pacate, asculta de un lider sindical care ii manipuleaza. Pe surse deschise se observa ca opreste angajatii in a-si efectua indatoririle de serviciu. In aceasta dimineata, erau 3 autobuze de la Titan care circulau. Circa 950 erau programate pentru azi", a declarat, intr-o interventie la Realitatea PLUS, directorul STB, Adrian Crit. 

La depoul Dudești, unul din cele mai mari din Capitală, mijloacele de transport sunt nemișcate, niciun vehicul nu iese pe poartă.

Conducerea STB a atenționat încă de joi asupra faptului că liderii sindicatului reprezentativ pun presiune pe șoferi și vatmani pentru a nu ieși pe traseu nici vineri.

Mai multe articole despre:
nicusor dan greva transport greva stb