MENIU

Greta Thunberg, mesaj de adio pentru Donald Trump: „Pare un bătrân foarte fericit care...

Activista suedeză pentru mediu Greta Thunberg i-a transmis lui Donald Trump un mesaj de adio după ce acesta a părăsit miercuri Casa Albă, la finalul de mandat prezidenţial.

Greta Thunberg, mesaj de adio pentru Donald Trump: „Pare un bătrân foarte fericit care...

"Pare un bătrân foarte fericit care priveşte cu nerăbdare spre un viitor strălucitor şi minunat. O imagine foarte frumoasă!", este mesajul ironic postat de Greta alături de o fotografie cu Donald Trump în timp ce se urca pentru ultima oară în elicopterul Marine One de pe peluza din faţa Casei Albe.

Mesajul Gretei Thunberg, de 18 ani, face aluzie la cel transmis de Trump în urmă cu doi ani, după discursul acesteia de la summitul ONU pe tema schimbărilor climatice organizat la New York. Tânăra suedeză a ținut atunci un discurs în care, cu o voce plină de mânie şi cu lacrimi în ochi, i-a acuzat pe liderii politici că i-au "furat visurile şi copilăria",  transmit DPA şi AFP, potrivit Agerpres.

„Pare o tânără fată foarte fericită care priveşte cu nerăbdare spre un viitor strălucitor şi minunat. O imagine foarte frumoasă!”, o ironiza, atunci, Trump pe Twitter.

În trecut, Greta Thunberg şi Donald Trump - care au poziţii diferite asupra subiectului schimbărilor climatice - au schimbat mai multe mesaje contradictorii pe platformele social media.

 

Mai multe articole despre:
greta thunberg donald trump