MENIU

Grenadă și pistol, îngropate într-o curte din Dâmbovița. Dispozitivele, folosite pentru a-l amenința pe șeful IPJ 

Grenadă și pistol, îngropate într-o curte din Dâmbovița

Un bărbat din Dâmbovița a fost reținut după ce a ascuns în curtea mamei sale o grenadă și un pistol. Arma și proiectilul au fost folosite de un individ intr-un live pe o rețea de socializare în care îl amenința pe șeful IPJ. 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dâmbovița, sub coordonarea procurorului de caz, au reținut, joi, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Vlădeni, județul Dâmbovița, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 

El este este bănuit că ar fi transportat și îngropat un pistol și o grenadă în grădina locuinței mamei sale pentru a împiedica sau a îngreuna cercetările efectuate și tragerea la răspundere a unui alt bărbat de 40 de ani, care, în 31 iulie, a prezentat armamentul într-o postare pe o rețea de socializare.

Bărbatul de 40 de ani a transmis, în mesajul video, și amenințări cu acte de violență.

Cei doi prieteni, de 30 si 40 de ani, vor fi prezentați, vineri, Judecătoriei Târgoviște cu propunerea de arestare preventivă.

Față de bărbatul de 40 de ani, anterior, a fost dispusă măsura arestării preventive, în prezent aflându-se în Penitenciarul Margineni. Acesta este cercetat pentru instigare la nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Mai multe articole despre:
grenada pistol grenada ingropata