MENIU

Gravidă, în stare critică la spital, după ce a fost mușcată de cap de un câine ciobănesc. Animalul a devenit AGRESIV, deși o cunoștea

Câine furios (foto ilustrativ)

O femeie în vârstă de 27 de ani, gravidă, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacată de un câine. 

Din primele informații, femeia a fost muşcată de cap de un câine ciobănesc. Aceasta a fost dusă la spital şi operată de urgenţă, potrivit Monitorul de Botoșani. 

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână, când femeia a mers la o stână din apropierea localităţii botoșănene Cristeşti.

Tânăra era în vizită la iubitul ei, în vârstă de 22 de ani, care era cioban la stâna din marginea satului. Se pare că aceasta îl vizita destul de des, însă de data aceasta unul dintre câini a devenit extrem de agresiv. Acesta a atacat-o pe femie şi a muşcat-o de cap.

Colţii şi gura masivă i-au provocat tinerei răni foarte grave la nivelul capului şi al uneia dintre urechi.

Tânăra a fost transportată de urgență la spital și băgată direct în sala de operaţii, din cauza rănilor suferite la cap.

„Colţii câinelui i-au afectat jumătate din craniu. A fost internată în secția de neurochirurgie pentru o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Din fericire, ulterior starea ei s-a stabilizat şi a fost direcționată spre Maternitate”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La scurt timp, tânăra a născut prin cezariană o fetiţă. Medicii spun că mama și fiica sunt bine, însă acestea mai rămân în spital, sub pentru a fi supravegheate.