MENIU

Grav accident între un autobuz şcolar şi un automobil: 6 copii răniţi, în Mehedinţi

Un elev a fost grav rănit și alți cinci au suferit răni ușoare în urma unui accident rutier produs vineri la Izimșa (comuna Obârșia de Câmp) între un microbuz cu elevi și un automobil, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți, Raluca Tîrcă.

Aceasta a precizat, pentru Agerpres, că elevul rănit grav a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență din Craiova.

În accidentul de la Izimșa au mai fost răniți ușor un cadru didactic aflat în microbuz, precum și șoferul autoturismului, toți fiind transportați cu ambulanțele de la Serviciul Județean de Ambulanță Mehedinți și cu cele ale SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Mehedinți, în jurul orei 14,00 la Izimșa s-a produs un accident rutier între un microbuz în care se aflau 14 elevi și un autoturism.

Șase dintre elevi și un cadru didactic, toți aflați în microbuz, au fost răniți. A fost rănit ușor și șoferul autoturismului, care a fost transportat la Drobeta Turnu Severin de către un echipaj SMURD.

"Unul dintre elevii aflați în microbuz era în stare gravă și a fost transportat la un spital din Craiova cu un elicopter SMURD. Celelalte persoane rănite, respectiv cinci elevi, un cadru didactic și șoferul autoturismului, au suferit răni ușoare și au fost transportați la UPU Drobeta Turnu Severin", a mai precizat sursa citată.

Mai multe articole despre:
accident Mehedinţi autobuz şcolar accident grav