MENIU

Grav accident în judeţul Sălaj! Un şofer de 21 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD

Accident județul Sălaj

Un grav accident rutier a avut loc, în această după-masă, între localităţile Popteleac şi Gârbou din judeţul Sălaj. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost grav rănit după ce s-a răsturnat cu maşina. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD, relatează realitateadesalaj.net.

Vorbim despre un autoturism care s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului, rezultând rănirea șoferului.

Victimei i s-au acorda îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj SMURD de la Jibou şi de către echipajul medical al elicopterului care a fost solicitat în sprijin.

Potrivit ISU Sălaj, elicopterul a preluat persoana rănită, pe care a transportat-o pe platoul ISU din Zalău, unde a predat-o echipajului de terapie intensivă mobila (TIM) în vederea transportului la UPU Smurd Zalău.

„Astăzi după-amiază, un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 45, la ieșire din localitatea Gârbou a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui accident", a transmis IPJ Sălaj.