MENIU

Gigi Becali: Nu mă vaccinez nici dacă mă împușcă! Miliardarii planetei fac experimente pe noi - VIDEO

Gigi Becali spune că NU se vaccinează împotriva COVID-19

Omul de afaceri Gigi Becali refuză categoric să se vaccineze. Acesta a declarat public că ar prefera să fie împușcat decât să fie vaccinat. Într-o intervenție exclusivă la postul Realitatea PLUS, omul de afaceri a explicat că procesul vaccinării este de fapt o conspirație împotriva oamenilor. Mai mult, patronul FCSB consideră că miliardarii planetei fac experimente pe populație, referindu-se la vaccinarea împotriva COVID-19. 

Gigi Becali a spus că el nu se va vaccina împotriva COVID-19. Declarația tranșantă a fost făcută, luni seară, la Realitatea PLUS.

„Eu stau numai în casă sau mă duc în junglă, dar tot nu mă vaccinez. Eu dacă am spus că dacă mă împușcă cineva, adică pui  pistolul la cap, și-ntr-o parte e vaccinul și spune: Vaccinul sau glonțul? Pune glonțul, că vaccinul nu-l fac! (...) Nu merg pe stradă”, a declarat Gigi Becali, luni seară, la Realitatea PLUS.
 
Omul de afaceri susține că procesul de vaccinare este de fapt o conspirație care este împotriva oamenilor.

„O să vină și altă tulpină, și alta, alt vaccin. Câte vaccinuri vor mai veni, după aia o să zică: Stai puțin, nu îți mai dă voie să te duci să cumperi mâncare dacă nu ai pașaportul ăsta. Prima dată așa a început. Ușor. Nu mergi la teatru, la spectacol. După aia, din ce în ce mai strict. Vor zice că acum, ca să fim sigur, pentru că o să zică că vor muri oamenii pe capete, acum trebuie să puneți un cip, ori pe frunte, ori pe mana dreapta, ca să avem evidența ce vaccinuri ați făcut și ce tulppină ați avut”, a mai declarat Gigi Becali, uni seară, la Realitatea PLUS.

„O sa vină la toamnă alte tulpini la care nu o să mai răspundă, și cei care au făcut vaccinul o sa facă forme grave, că vaccinul e programat săse bată cu tulpina asta. Noi, care n-avem vaccinul, ne vom bate cu noua tulpina. Sunt oameni de știință care au spus asta, nu o spun eu”, a mai declarat Becali.

În plus, omul de afaceri a mai susținut și o altă teorie a conspirației, legată de reducerea populației de pe suprafața globului și că totul legat de vaccinarea COVID-19 este pus la cale de miliardarii lumii, care fac experimente.