MENIU

Gigi Becali, bacșiș uriaș pentru un livrator de mâncare. Câți bani i-a oferit patronul FCSB - VIDEO

Gigi Becali / Sursa foto: Arhivă

Surpriză uriașă pentru un livrator de mâncare, după ce i-a dus o comandă lui Gigi Becali. Tânărul a primit un bacșis generos de la patronul FCSB. 

Gesturile caritabile ale lui Gigi Becali continuă să uimească, deși cele mai multe dintre ele rămân necunoscute publicului larg. Însă, de data aceasta, un livrator de mâncare a arătat tuturor, pe rețelele de socializare, valoarea celui mai mare bacșiș din viața sa, după ce a dus o comandă la reședința finanțatorului FCSB.

Potrivit unui clip video de pe TikTok care a devenit viral pe internet, un bărbat care a avut o livrare de făcut la palatul lui Gigi Becali a avut parte de surpriza vieții lui. După ce i-a livrat produsele patronului de la FCSB, bărbatul a primit un bacșiș la care nu s-ar fi gândit niciodată: 200 de euro!

„Şoc! Am primit cel mai mare tips din viaţa mea de la Gigi Becali”, a scris bărbatul la videoclipul postat pe contul său de TikTok. Bacșișul primit este de 200 de euro, aproximativ 1.000 de lei, după cum arată imaginile devenite virale.

@livratortop Cel mai norocos baiat! #tazzbyemag #5pasidebine #bani #livratortop #gigibecali #becali ♬ sunet original - Coco Str

În aproximativ 24 de ore, clipul video a adunat aproape 7.000 de like-uri și peste 168.000 de vizualizări.