MENIU

Gigi Becali a șters pe jos cu Nicolae Dică. Cea mai mare umilință

Gigi Becali

Gigi Becali nu ratează nici un prilej de a umili public nu doar jucătorii echipei FCSB, ci și antrenorul, pe Nicolae Dică.

Gigi Becali a admis public, pentru prima dată, că el face echipa și dictează schimbările. Asta s-a petrecut după eșecul recent al FCSB, 1-2 la Craiova. Dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Patronul FCSB a șters pe jos cu Nicolae Dică, numindu-l "un antrenor slab".

"De ce n-am angajat un antrenor ca Dan Petrescu? Eu l-am adus pe Dică pentru că între un antrenor priceput și un altul mai slab, dar bun la suflet, cred că mai mare noroc am cu cel bun la suflet", a spus Gigi Becali.

Nicolae Dică și-a pierdut total autoritatea în vestiarul FCSB, iar jucătorii nu mai ascultă de el, după cum au dezvăluit mai mulți oameni din fotbal.

Contractul dintre Nicolae Dică și FCSB este valabil până în vara lui 2019, dar tehnicianul în vârstă de 38 de ani poate fi demis oricând de Gigi Becali, în cazul în care patronul FCSB îi dă 50.000 de euro, clauza de reziliere 

Totuși, pentru ca lucrurile să nu ajungă acolo, Gigi Becali i-a mai transmis un mesaj clar, public: "Dacă Dică vrea să plece încă acum, atunci să plece!".

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Nicolae Dică fcsb