MENIU

”Ghinion” pentru un bărbat din Tecuci. A fost prins de două ori în aceeași zi când încerca să fure

”Ghinion” pentru un bărbat din Tecuci. A fost prins de două ori în aceeași zi când încerca să fure

Un bărbat de 31 de ani din Tecuci a fost prins de două ori de jandarmi în aproximativ o oră, sâmbătă, în timp ce încerca să fure. La al doilea furt, când a vrut să ia un topor dintr-o curte, le-a spus acestora că ”i se pare interesant”.

În primul caz, oamenii legii au fost anunțați prin 112, în jurul orei 13:00, că un bărbat încearcă să sustragă diverse bunuri dintr-un autoturism. Acesta a fost prins în timp ce se afla în mașină, fiind dus la sediul poliției, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul nu s-a potolit nici după ce a fost eliberat. La numai o oră distanță, un alt apel 112 a sesizat că un bărbat vrea să fure toporul din curtea unui bătrân. Ajunși la fața locului, jandarmii l-au identificat pe cel care plecase recent din secția de poliție. 

”Ghinionul unui tecucean în vârstă de 31 ani s-au numit jandarmii. În două situații petrecute la o oră distanță între ele, bărbatul a fost depistat de oamenii legii în timp ce încerca să sustragă diverse bunuri. (...) A doua oară, bărbatul nu a încercat să fure dintr-o mașină, ci a încercat să fure toporul din curtea unui bătrân. De ce un topor? Ne-a spus că i s-a părut interesant. Drumul până la secția de poliție îi era cunoscut, așa că jandarmii l-au condus din nou pentru a scrie un nou proces verbal de depistare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.  
În  ambele cazuri, colegii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci continuă cercetările”, au scris jandarmii pe Facebook. 

Mai multe articole despre:
hot din tecuci jandarmeria galati