MENIU

Gheorghe Dincă rămâne în arest. Ce indicii caută anchetatorii în Casa groazei

<p>Casa groazei din Caracal</p>

Ancheta în cazul Caracal continuă. După ce polițiștii și procurorii au obținut prelungirea pentru încă zece zile a mandatului de percheziție în locuința principalului suspect, Gheorghe Dincă, magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească și măsura arestului preventiv până pe 24 septembrie. Gheorghe Dincă va fi dus din nou la locuința sa, unde anchetatorii continuă cercetările.

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungeasacă arestul preventiv pe numele lui Gheorghe Dincă pentru încă 30 de zile. Dincă va fi dus din nou la locuința sa, unde anchetatorii continuă cercetările. Aceștia urmează să spargă gropile betonate din curte.

Între timp, noi acuzații apar la adresa principalului suspect în cazul Caracal. O femeie a depus plângere la poliție pentru că ar fi fost violată și bătută de Gheorghe Dincă, în urmă cu două luni.

Pe de altă parte, continuă și cercetările la Casa Groazei. Anchetatorii au săpat, și ieri, câteva ore bune în curtea lui Gheroghe Dincă, în căutarea de probe noi. Avocatul familiei Luizei spune că la percheziții a asistat și Dincă, pe care l-a comparat cu un boier.

Avocat: Dincă e boierul anchetei, se crede VIP. Dă indicații cum îi vine, apoi vrea apică, păpică

"El e boierul acestei anchete. Ieri, a indicat niște canale, i-a pus în niște situații stânjenitoare. Părerea mea e că are așa o bucurie lăuntrică și se crede un VIP, un om important, deosebit, care poate, așa... cum făcea Ceaușescu dintr-o mână, cădea un bloc. Ăsta dă dintr-o mână, toți se duc să sape acolo. Își bate joc. El stă pe scăunel și se uită cum umblă oamenii ăștia. Oamenii caută în gunoaie, i le sortează. Dă indicații cum îi vine lui, după care vrea apică, păpică. Trag copertina să fie umbruță pentru că nu poți să nu te ocupi de dumnealui că te reclamă la CEDO", a mai spus avocatul.

CAZUL CARACAL. Avocatul Tonel Pop rupe tăcerea: ce se întâmplă ACUM în curtea lui Gheorghe Dincă

Mai multe articole despre:
gheorghe dinca