MENIU

Gestul ȘOCANT făcut de un român, în Anglia: Și-a sugrumat iubita până a lăsat-o inconștientă. Ce l-a nemulțumit pe bărbat

Femeie agresată - imagine cu notă sugestivă

Un român stabilit în Anglia va petrece doi ani în închisoare, după ce și-a sugrumat iubita până a lăsat-o inconștientă. Totul a pornit de la o criză de gelozie, dublată de consumul de alcool. Tribunalul a decis ca bărbatul în vârstă de 38 de ani să fie condamnat cu executare.

Procurorii spun că românul o controla excesiv pe partenera sa, îi lua telefonul și îi interzicea să se vadă cu anumite persoane, relatează lep.co.uk, preluat de Știri Diaspora.

Femeia ar fi depus o plângere penală la Poliție în luna august, însă ulterior a retras-o fără nicio explicație.

Se pare că bărbatul nu doar că era gelos, dar în timpul crizelor de gelozie recurgea chiar la violență. Un astfel de episod ar fi dus la teribila scenă care a condus la reținerea sa. Mai exact, se pare că într-un moment de furie absolută, bărbatul ar fi lovit-o atât de tare peste față, încât femeia a strigat după ajutor. Un vecin a auzit-o și a anunțat poliția. Bărbatul a fost surprins cum își sugruma partenera.

„A lăsat-o inconștientă”, a fost mărturisit martorul.

Declarațiile femeii sunt de-a dreptul cutremurătoare. Aceasta le-a spus procurorilor că, inițial, bărbatul a vrut să îi ia telefonul, apoi a insultat-o, a lovit-o și și-a înfipt mâinile în gâtul său.

Deși a tolerat de mai multe ori comportamentul violent al românului, femeia a mărturisit că s-a temut extrem de tare în tot acest timp, mai ales atunci când acesta i-a spus că vrea să o omoare.

 

Mai multe articole despre:
anglia roman agresiv femeie sugrumata