MENIU

Gestul șocant al criminalului Mihaelei Runceanu

A ucis cu sânge rece

O crimă oribilă petrecută în garsoniera Mihaelei Rădulescu în urmă cu 27 de ani a îngrozit întreaga ţară şi deşi a trecut atâta timp de la moartea artistei părinţii ei sunt devastaţi de durere şi îi păstrează obiectele personale. Dacă ar fi trăit, cântăreaţa ar fi împlinit luna aceasta 62 de ani.

Daniel Ştefănescu a ispăşit 17 ani de închisoare după ce în noaptea de 1 noiembrie 1989 a ucis-o cu sânge rece pe Mihaela Runceanu, pe atunci în vârstă de 34 de ani.

A susţinut tot timpul că este nevinovat şi imediat ce a fost eliberat printr-un decret al fostului preşedinte Ion Iliescu, bărbatul a făcut un gest care a şocat extrem de multă lume. Criminalul a avut curajul să meargă în urmă cu zece ani la mormântul artistei de la Buzău, însoţit pe atunci de iubita lui, potrivit click.ro.

Daniel Cosmin Ştefănescu a fost acuzat că a ucis-o cu brutalitate pe Mihaela Runceanu (34 de ani) în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie 1989, în jurul orei 1.00, în propria ei casă. Artista a fost strangulată cu cablul de la telefon, apoi arsă cu cruzime, când era încă vie. Ştefănescu a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie, dar a fost eliberat în 2006, după 17 ani.

Lui Cosmin Ştefănescu (48 ani) îi prieşte aerul libertăţii, scrie click. Eliberat după 17 de ani de detenţie pentru că a ucis-o pe Mihaela Runceanu, una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe ale Epocii de Aur, bărbatul a fugit la aproape 3.000 de kilometri distanţă de România ca să-şi refacă viaţa.

Licenţiat în psihologie, bărbatul şi-ar dori să-şi echivaleze studiile pentru a renunţa la munca de jos şi a practica o meserie pe măsura studiilor sale. Oricum ar fi, viaţa din Anglia îi prieşte. Cosmin se distrează în fiecare weekend alături de prietenii lui şi bat la pas marile oraşe de-acolo, dovadă şi zecile de poze pe care aceştia le fac la fiecare călătorie.

Mai multe articole despre:
Mihaela Runceanu