MENIU

Gest șocant în Germania, un șofer român a murit după ce a lovit, intenționat, un alt autoturism. Bărbatul voia să-și ucidă soția

Gest șocant în Germania, un șofer român a murit după ce a lovit, intenționat, un alt autoturism ( Foto: Rosenheim24.de)
Gest șocant în Germania, un șofer român a murit după ce a lovit, intenționat, un alt autoturism ( Foto: Rosenheim24.de)

Românul care a murit în Germania, într-un accident auto îngrozitor, a provocat deliberat tragedia, intrând cu mașina într-un alt autoturism care circula regulamentar, pe contrasens. Potrivit soției bărbatului, care a scăpat sărind din mașină, cei doi s-au certat iar soțul a amenințat că o ucide.

Tragicul accident s-a petrecut luni seară, în districtul german Ansbach. Autoturismul condus de șoferul român a intrat brusc pe sensul opus de mers și a lovit un alt automobil care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii conduse de român a fost smuls practic de pe șasiu, potrivit jurnalmigrant.com, care citează presa germană.

Soția șoferului, cu toate că a sărit din mașină, a fost și ea grav rănită. Ea le-a povestit polițiștilor germani că bărbatul a amenințat-o că o omoară și a sărit în clipa în care a intuit ce are de gând să facă. După această declarație, anchetatorii nemți iau în considerare faptul că accidentul ar fi fost provocat în mod intenționat de șoferul român.

Trei persoane din cealaltă mașină au suferit și ele răni de o gravitate între ușoară și moderată și au fost transporate la spital.

 

Mai multe articole despre:
accident germania craiova sofer mort cearta