MENIU

Gest şocant al unui hoţ din Teleorman. Ce i-a lăsat omului căruia i-a spart casa

Hoț cu suflet! După ce a intrat în casa unui bărbat și i-a găsit portofelul cu 1800 de euro în el, hoțul i-a lăsat acestuia 200 de euro, bani de mâncare.

Un bărbat din comuna Bujoreni, satul Prunaru a ”primit” vizita hoților. Aceștia i-au furat suma de 1600 euro.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Bujoreni, sat Prunaru cu privire la faptul că în noaptea de 17.09.2017, persoane necunoscute i-au sustras 1800 euro din locuința sa.

”Persoana vătămată a declarat că persoane necunoscute au pătruns într-o cameră a locuinței sale, iar dintr-un portofel care era într-o geantă pusă pe pervazul unui geam i-au sustras 1800 de euro. Dimineața geanta a fost găsită pe podea, iar în portofel mai erau doar 2 bancnote a câte 100 euro”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.

Polițiștii au continuat cercetările, iar în urma verificărilor și investigațiilor efectuate a fost identificat autorul furtului în persoana unui bărbat în vârstă de 25 de ani din comuna Bujoreni. Acesta a fost identificat pe raza orașului Mihăilești, având asupra sa doar suma de 300 euro, iar suma de 1150 euro a fost ridicată de la domiciliul său, scrie Trnews.ro. 

Prejudiciul a fost recuperat în parte, respectiv 1450 euro și predat persoanei vătămate. Față de bărbatul în vârstă de 25 a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Teleorman, urmând să fie prezentat Judecătoriei Alexandria cu propunere de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
hoţ Teleorman bujoreni