MENIU

Gest groaznic al unei femei din Braşov, când fiul său nu şi-a făcut tema. A luat o furculiţă şi...

furculiţă

Grozăvia a avut loc săptămâna trecută. Un băieţel în vârstă de 7 ani s-a dus la şcoală la care învăţa, în cartierul Astra, aproape desfigurat, cu răni pe faţă, pe buze şi pe braţe. Învăţătoarea a sesizat imediat Poliţia, fiind demarate urgent cercetările.

Astfel, s-a aflat că mama băiatului este autoarea acestei pedepse cumplite, aplicate minorului. Pentru că nu şi-ar fi făcut temele cum trebuie, mama a încins o furculiţă şi l-a ars pe micuţ pe unde a nimerit.

Surse din rândul anchetatorilor ne-au spus că tatăl copilului este plecat la muncă în Italia, iar el locuieşte cu mama, care trăieşte în concubinaj cu un individ cu care a rămas şi însărcinată, scrie mytex.ro.

„Imediat s-au făcut demersuri pentru încredinţarea copilului la bunicii paterni, din judeţul Suceava. Mama copilului a fost internată la Spitalul de Psihiatrie, unde i s-au făcut teste specifice. Aşteptăm expertiza medicală care stabileşte dacă avea discernământ la momentul comiterii faptei. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Tribunalul pentru Minori şi Familie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi pentru violenţă în familie”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Dacă va fi găsită vinovată de faptele pentru care este acuzată, femeia nu doar că va fi decăzută din drepturile părinteşti, dar riscă şi pedeapsa cu închisoarea până la 6 ani şi 3 luni.

Mai multe articole despre:
0 mamă abuz furculiţă