MENIU

Gest emoționant făcut de un mare artist francez, diagnosticat cu cancer. Lumea l-a aplaudat îndelung

Marele cântăreț Johnny Hallyday, supranumit "Elvis al Franței", diagnosticat cu cancer în urmă cu câteva luni, a revenit pe scenă aseară, alături de colegii lui de generație Jacques Dutronc și Eddy Mitchell, cu ocazia primului show inclus într-un turneu al grupului Vieilles Canailles.

Cei trei septuagenari au apărut pe scena din Villeneuve d'Ascq (nordul Franței) în aplauzele îndelungi ale publicului și au susținut un concert de două ore.

"Sunt foarte fericit să mă aflu aici în această seară. Sunteți un public formidabil", a declarat Johnny Hallyday în debutul show-ului, organizat pe stadionul Pierre Mauroy.

"Este o surpriză că a venit să cânte aici în această seară, ținând cont de problemele lui de sănătate", a subliniat unul dintre participanții la concert.

Sănătatea lui Johnny Hallyday, un fost idol al femeilor din Franța, a ținut prima pagină a presei naționale, după ce starul a anunțat, în martie, că a început un tratament împotriva cancerului.

"Țineam foarte mult să fac acest turneu, pentru că, pentru mine, este benefic, îmi stimulează moralul", a mărturisit cântărețul, care a început și înregistrările pentru un nou disc, în ultimele săptămâni, în California, potrivit Agerpres.

Hallyday va împlini 74 de ani pe 15 iunie.

Mai multe articole despre:
concert cancer Johnny Hallyday elvis al frantei