MENIU

Gest de nabab al unui ministru din Guvernul Cîțu: Un tren InterRegio ar fi fost ținut 30 de minute în Gara de Nord

Un tren InterRegio ținut 30 de minute în Gara de Nord

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, ar fi avut parte de tratament preferențial din partea CFR. Un tren InterRegio ar fi fost ținut 30 de minute în Gara de Nord pentru a-l duce la Brașov pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. CFR i-a adăugat trenului un vagon clasa I și unul restaurant. CFR și ministrul neagă informațiile.

Un tren InterRegio ar fi fost ținut 30 de minute în Gara de Nord pentru a-l duce la Brașov pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, au declarat surse pentru Observatorul Prahovean.

CFR susține că ministrul nu s-a aflat în tren: „În trenul InterRegio 1929 nu s-a aflat domnul ministru al transporturilor Cătălin Drulă. Motivul întârzierii este suplimentarea trenului cu un vagon de clasa 1 și un vagon de clasa a 2 datorită afluxului sporit de călători de la acea oră și cererii mari pentru trenurile spre Valea Prahovei. Întârzierea s-a datorat condițiilor de circulație și efecuării manevrei în Gara de Nord, dearece la acea oră traficul de trenuri este foare aglomerat”.

Ministrul Drulă a infirmat că ar fi călătorit cu trenul respectiv.

Mai multe articole despre:
catalin drula tren intarziat